üye olduğunuz salona aylik nekadar ödüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tan___
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Üye olduğunuz salona aylık nekadar ödüyorsunuz?

• Total voters
    727
aylık 70 tl veriyorum sıcak suyu mevcut salonun ama biraz küçük birde buz gibi ter atamıyorum açıkçası soguktan :) daha yeni başladım bir hafta oldu ay dolunca degişmeyi düşünüyorum salonu

ben mersinde 120 tl ye 5 ay boyunca gittim ,fakat suan herhangı bı salona gıtmıyorum.arastırıyorum .bı kac yer 60 tl haftada 3 gun 70 tl ye 4 gun dıyorlar aletlerıde cok ıyı degıl eskı ve kullanıssız. mersınlı olan arkadaslardan mersınde tavsıye edecegınız bı yer varmı tesekkurler.iyi çalışmalar .

Aylık 60 tl. İlgi ve alaka güzel. Temiz, tertipli ve düzenli.

Yeni salon buldum aletler de yeni. Öğrencilere özel 3 aylık 100 Tl. Gayet ucuz ve güzel...

ben senelik iki kişi 1200 e anlaştım aydıl 50 tl ye tekabül ediyor. haftanın 6 günü giriş çıkış serbest kapalı yüzme havuzu sauna fin hamamı herşey dahil

sınırsız haftada 6 gün açık 3 aylık 100 tl buda yıllık 400 tl'ye denk geliyor.İzmir Metropol spor salonu.Şu anda bir sorunla karşılaşmadım.

yeni salonum ortaköy princes otel spor salonu aylık 100 tl veriyorum personel indirimli normalde 200 küsür tl salon fena degil sauna + havuzuda mevcut haftanın 6 günü gidiyorum

Gazi Spor Merkezi okula yakın diye kullanıyorum idare eder işte :). Öğlen saat 1 e kadar 3 tl 1 den sonra giriş 4 tl aylık sabit bir aidatı yok yani.Ama duşları felan gayet temiz ve kullanışlı.Havuz için ayrıca yine saate göre 3 ya da 4 lira ödemek gerekiyor.

Aylık 60 tl. İlgi ve alaka güzel. Temiz, tertipli ve düzenli.
Zaten en önemlisi oradaki yetkili kişinin size programlar vermesi ilgilenmesi veya ihtiyacınız olan bir şey oldu mu az da olsa yardımda bulunmasıdır. Bu ortamı sıcak yapar.

Evim Evim güzel evim...Gitmiyorum salona :) Şuan gerek duymuyorum :)

bizim salonda ben senelik 1550 weriyorumher sey war jakuzi havuz soguna buhar banyosu 3 katlı ama gelde hojalarda iş yoq karı meraklısıı hep özel derslerii anlatıp duruyolar cevatlar spor ünüverse eski as sinamasıdı

1 Senedir Gitmiyorum izmir atatürk stadyumu kondisyon salonuna gıdıyordum aylık 25 tl idi. hocalar yardım edıyordu cok kıyak yerdi . bu hafta sonu baslıcagım izmir evka 4 spor kompleksi ne aylık 20 tl .

İstanbulda levent mecidiyeköy 4. levent istinye maslak şişli sanayi mahallesi civarında aylık 50-100 lira arasında spor salonu bilen var mı arkadaşlar?

Back
Yukarı