üye olduğunuz salona aylik nekadar ödüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tan___
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Üye olduğunuz salona aylık nekadar ödüyorsunuz?

• Total voters
    727
Hillside üyeyim 5 senelik yazıldım 345 her ay ödüyorum ancak 26 ay boyunca bukadar ödeyeceğim.Yani 5 seneyi 26 aya bölüolar.60 a bölünce 149 gibi bişe çıkıo.Tesisin her özelliğinden yararlanıyorum havuz falan dahil bide bu fiyat bp indirimi ile

ben izmirde büyükşehir belediyesine ait spor salonunda çalışıyorum haftanın altı günü açık ve sınırsız duş imkanı var aylık 20 tl .

qubar Semt olarak nerde salon ?

haftada 4 gün (pazar günleri kapalı) diğer günler istediğim gibi gidip cardio yapabiliyorum. Duş var. Hiç bi eksik yok çünkü yarışmaya hazırlanan biri olduğu için eksik birşey gördüğünde hemen söylüyor onlarda alıyor :D . Çok iyi bir salon bende yeni geçtim. Aylık 50tl

en dandik en pahalı salonlar sanırım bakırköy civarında biraz iddalı bir laf oldu ama daha lüks semtlerde aynı fiyata daha iyi salonlar var. daha düşük kesimdeki semtlerdeki salonlar ucuz ama bakırköydekiler ile aynı. ben 90 veriyorum salon işe yaramaz. daha pahalıları 120 civarı ve çoğunda ne squat rack var ne deadlift yapan. ağır çalışacak adam da istemiyorlar fitness ağırlıklı çoğu.

Bende deyimi yerindeyse Arnold zamanından kalma bir salonda çalışıyordum. Aylık 80 lira idi. Daha sonra aylık 100 TL'ye bir salona geçtim. Neredeyse yok yok. Memnunum. Fakat salon yöneticileri müşteri peşinde olduğundan artık çok kalabalık olmaya başladı, sıkıcı..

okulun spor salonuna gidiyorum aylık 10 lira,mezun olacağıma en çok bu yüzden üzülüyorum:) Tabi biraz kalabalık oluyor ama yine de güzel

beyler ben 35 tl ödüyorum ilgi alak sıfır eksik yanı body buıldıng antrenörü :D keşke sertifikalı body buıldıng antrenörüm olsa inş bu sene taşıncam üni dolayısıyla iyi bir yer bulurum ilgi alaka sıfır şuan :D

...

fiyatlarini yazdiginiz salonlarin, hangi ilde hangi semtte oldugunu ve salonun isminide yazarsaniz, en azindan salon değiştireceklere iyi referans olur......................

Son düzenleme:
Body Forum TR Yöneticileri ortaklaşa her seviyeden sporcuya hitap edecek bir salon açmayı düşünüyor mu acaba :) güzel olurdu valla, fikir benden çıktı aidatta %50 indirim isterim.

Ben Kartal Soğanlık da Bu tarih itibariyle 85 TL Ödüyorum. 3 aylık 6 aylık ve 1 yıllık üyeliklerde ciddi indirimler söz konusu oluyor. Ama benim sağım solum belli olmaz diye aylık aylık ödüyorum. Gün sınırlaması yok, Temiz, güzel bir çok aletin olduğu bir salon

istanbul anadolu yakasi cevizli-maltepe-küçükyali tarafinda olup ekonomik salon önerebilecek olan varmi ??

Ben 5 aylık 405 tl ödedim sauna ve jakuzi de var.Geçenlerde kampanyası vardı 6 ay 400tl yidi bende uzattım salonda hoca çok o yönden sıkıntı yaşamıyorum sabah 6 30 gibi açılıyor gece 24 00 a kadar hafta sonu 9 00 dan 22 00 a kadar hiç bir kısıtlama yok istediğin gun gidebilirsin hatta hergun bile gidilebilir.Tabi benim yazdığım fiyatlar peşin fiyatı.

güya lüx diye yıllıgı 1.200 civarı. ufak bir havuzu sauna jakuzi vs. var ama gariptir ben fitness katı hariç hiçbirini kullanmayorum. boşuna para ama yakınlarda spor salonu yok. bu evin karşısında 1dk içinde salondayım

gittiğim salonda 3gün normal üyelik 80 lira sınırsız normal üyelik 90 lira ( benim tercihim ) bide sauna+fin hamamlı özel bölüm var oda haftada 3 günlük 140 liraydı.

Ben 5 aylık 405 tl ödedim sauna ve jakuzi de var.Geçenlerde kampanyası vardı 6 ay 400tl yidi bende uzattım salonda hoca çok o yönden sıkıntı yaşamıyorum sabah 6 30 gibi açılıyor gece 24 00 a kadar hafta sonu 9 00 dan 22 00 a kadar hiç bir kısıtlama yok istediğin gun gidebilirsin hatta hergun bile gidilebilir.Tabi benim yazdığım fiyatlar peşin fiyatı.

salonun fiyatı ve imkanları uygun geldi tr şartlarına göre
gittiğin salonun yerini öğrenebilirmiyim

Back
Yukarı