üye olduğunuz salona aylik nekadar ödüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tan___
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Üye olduğunuz salona aylık nekadar ödüyorsunuz?

• Total voters
    727
askeriyenin salonları heryerde yok bildiğim kadarıyla.sana iyi denk gelmiş.
benim salonda aylık 80 tl ben 6 aylık yazıldım 360 lira.duş-dolap-oda-hoca var.

duş-dolap-hoca var başkada birşey yok 6 aylık 450 liraya kayıt oldum..

tek aylık istersen 100 liraya kayıt olunuyor ist avrupa yakasındayım.. bu kadar pahalı olmamalı ankette 30-60 şıkkının bu kadar yüksek olması ne kadar kazık yediğimi daha iyi hissettirdi bana :) ama malesef bulunduğum yerde en ucuz yer burası 150-200e kadar çıkıyor diğer salonlar..

Şu anda gittiğim salonda ödeme açısından farklı bir sistem var.
Kontör sistemiyle çalışıyorlar. 30 kontör (her girişte bir kontör gidiyor) 250 tl, istediğiniz kadar zamanda kullanabiliyorsunuz. Haftada 3 kere giderseniz 2.5 ay = 250 tl oluyor. Vize, final haftaları dolayısıyla sporu aksatmak durumunda kalan bir insan olarak bu sistemi çok uygun buldum açıkçası..

E süpermiş. : ) Nerede bu söylediğiniz yer?

Şu anda gittiğim salonda ödeme açısından farklı bir sistem var.
Kontör sistemiyle çalışıyorlar. 30 kontör (her girişte bir kontör gidiyor) 250 tl, istediğiniz kadar zamanda kullanabiliyorsunuz. Haftada 3 kere giderseniz 2.5 ay = 250 tl oluyor. Vize, final haftaları dolayısıyla sporu aksatmak durumunda kalan bir insan olarak bu sistemi çok uygun buldum açıkçası..

Yıllık 1.300. 108,30 liraya denk geliyo. 2 Havus Tenis kortu Jakuzi Sauna falan dahil.Ayrıca pilates vs. stüdyo derslerine ücretsiz katılabiliyosun.

Estetik Fenomen, bahsettiğim salon İstanbul Mecidiyeköyde. Cevahir Alışveriş Merkezi'nin arka tarafında.

Ben almanyada yasiyorum gittigim salon aylik 15 euro 2000 metrekare adan zye her alet var vede inanmayacaksiniz 7 gün 24 saat acik sürersiz idman yapabilirsiniz ayriyetten ilk gittigim spor salonu mecidiyeköyde golds gym idi 1987 de 10000 lira veriyordum ozamanlar maasim 40000 lira idi :)

>>> Bu sporla İlgilenen daha Çok İnsan Olursa Daha Çok salon açılır daha çok salon daha çok rekabet demektir... Bu yüzden de fiyatlar ucuzlıcak Salonlar kaliteli hale gelicektir... :) Almanyada Bu kadar ucuz ve bu kadar imkan olmasını gayet normal buluyorum bende... Enver abinin dediği gibi 1987 de 4000 TL lik maaşının 4 de birini salona veriyormuş... Şimdiyse Net asgari maaşı 400 TL olarak alırsak salon fiyatıda 40-50 desek 10 da 1 ini veriyoruz... Sporla İlgilenen Oldukça Fiyatlarda düşüyor... aradan 20 yıl geçmiş...Şimdi Fiyatlar çok daha iyi eskiye nazaran :) Acaba Bu gün Bu Sporda Aylık salon parası Maaşımızın 4 de 1 i olsa Kaçımız Body Yapar iyi bir vücud hayali kurardı ??? :)

150tl Bizim salon çok faiş fiyat gerçekten. Ancak evimin yanında ve çok temiz diye gidiyorum. Öyle ahım şahım bi salonda değil yani. Göstepede.

İlk başladığım yer 60 TL idi. Çalışma imkanları gayet kısıtlı ve çok eski makinalara sahip bir yerdi.

Şimdi çalıştığım yer aylık100 TL. Tüm serbest çalışma aletleri ve makinaları mevcut. Lüks bir salon hocalarda gayet ilgili, her yerde hoca var istediğiniz an takıldığınız hareketi sorma durumunuz var. Soyunma dolaplarında elektronik kilit sistemi var. Sauna ve buhar banyosu da cabası. Sınırsız kullanabiliyorsunuz.

Ancak haftada max 4 gün belirleyip o günler salona gidebiliyorsunuz. Yok ben hergün gitmek istiyorum derseniz extra ücret ödemeniz gerekiyor. (Salon avrupa yakasında)

Aylık 90 tl ödüyorum. Salon bence o kadar büyük değil. Fakat ilgi ve temizlik konusunda tam puan veririm. Akşam üstü çoğunlukla alet sırası beklemek zorunda kalıyorsun. Evime yakın diye yazıldım. Belki bileniniz vardır Kaya Arslantepe nin salonu.

90_120 lira arası olarak isaretledim , 50 evro kadar oduyordum bu liraya cevirdigimizda bu kadar yapiyo herhalde , ahim sahim bi salon degil kucuk bazi makinalari eksik ama en ucuzuda o.. ilgilenen hocalar olmayipta sadece ilk yazildiginizda elinize bi program veriyolar ve gelisiminizi takip etmiyolar.. napalim bize en uygunu bu:)

50 body & 60 tl zayıflama için alınıyor[öğrenciye ikiside 45tl ].
ilgi alaka var türkiye şampiyonu salonun sahibi her zaman üyelerin başında salon 3 katlı sürekli diyet soruyor calısmalarınız nasıl takıldığınız yer varmı diye , salonumu seviyorum <3 :D

bay bayan konusuna gelincede ;
sabah 9-13.00 arası sadece bayanlar 13.00dan aksam 22.00a kadarda karışık 22.30 gibi kapatılıyor salon :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı