saydam dedi:hayir aöf ye de tercihle giriyorsun.baraji geçmen yeterli.tercih yaparken en alta yazarsin digerleri tutmazsa aöf ye kesin girersin...
digerleride tutsa gine aof yi okuyabilirsin ki.ama 4 yıllık tutması sarttır
saydam dedi:hayir aöf ye de tercihle giriyorsun.baraji geçmen yeterli.tercih yaparken en alta yazarsin digerleri tutmazsa aöf ye kesin girersin...
pardon saydam msjını görmedim ondan yazdım.tmm saol verdiğin bilgiler için tabi dier arkadaslarda saolsun...saydam dedi:hayir yanlis anladin.simdi ek kontenjan a baş vurucan ya.o zaman da tercih formu dolduracaksin.aöf icin baraji geçmiş olman yetiyor,tercih formunda önce istedigin yerleri en sona da aöf yi yaz.
little_huge dedi:arkadaslar benm anlamadığım sey su ben ilk defa bu sene össye girdim ve tercih falan yaptım(tek tercih yaptım=kocaeli üni) ama tutmadı şimdi istesem aöf ye gidebilrmiyim gidemezmiyim?????
ne mutlu bana beni anlayan birihabib dedi:offf ya bende açıkta kaldımmm lanet olsunnn arkadaşım senin nasıl hissettiğini bliyorumm........ :? :? :cry: :cry: :cry:
masteer dedi:Bu baslıktakı yazıların hepsını okumadım amasunu soyleyebılırım.
Acıkogretım bıtırmıs arkadaslarım var ve bazıları oldukca ıyı konumdalar, unıversıteyı gozunuzde buyutmeyın ulkemızde bazı branslarda etıketten fazla bır etkısı yoktur.Ben mesela ısımde unı mezunuyum demekten baska hıc kullanmadım , olmasada olurmus yanı.
Acıkogretımın bır onemlı ozellıgıde erkeklerın askerlıklerını kısadonem veya yedeksubay yapabılmelerını saglamalarıdır.
Hıcbıryere gıremıyorsanız muhakka acıkogretım yazın ve calısmaya baslayın. Is hayatı tecrubesı yerıne gore egıtım etıketınden cok daha onemlı olabılır.
Bırde dıl ogrenın.
saol habib dinledimhabib dedi:öle aga seni anlıyorumm ben şimdiii şu şarkıyı dinliyorummm mükemmmell sanada tavsiye ederimmm
https://www.youtube.com/watch?v=QaWgU2FBsDU
cok saol masteer yorumların için.gerceten sölediklerinde haklısınmasteer dedi:Bu baslıktakı yazıların hepsını okumadım amasunu soyleyebılırım.
Acıkogretım bıtırmıs arkadaslarım var ve bazıları oldukca ıyı konumdalar, unıversıteyı gozunuzde buyutmeyın ulkemızde bazı branslarda etıketten fazla bır etkısı yoktur.Ben mesela ısımde unı mezunuyum demekten baska hıc kullanmadım , olmasada olurmus yanı.
Acıkogretımın bır onemlı ozellıgıde erkeklerın askerlıklerını kısadonem veya yedeksubay yapabılmelerını saglamalarıdır.
Hıcbıryere gıremıyorsanız muhakka acıkogretım yazın ve calısmaya baslayın. Is hayatı tecrubesı yerıne gore egıtım etıketınden cok daha onemlı olabılır.
Bırde dıl ogrenın.
Karasan dedi: