little_huge
Üye
bitek kocaeli üniversitesinn işletme bölümünü tercih etmiştim tabi1. ve 2. öğretim olarak onada yerleşemedim.ne yapcam bilmiyorum tekradan hazırlansammı yoksa bi iş bulup calışsammı :?: :?:
little_huge dedi:biraz arstırdım bu ek kontenjan işinide 2005 össye girmiş olmak gerekiyomuş öle yazıyo walla.ama ben ilk bu sene girdim zaten.yani o kapıda kapandı :cry:
little_huge dedi:ewt önce normal yerleşenler kayıt yaptırıyomuş sora ek kontenjan için için ekiminb ilk haftası başlıyomuş kayıtlar.bakalım nolcak biraz daa araştırıym.saol saydam hiç bi bilgim yoktu bu ek kontenjan hakkında
zagortenay dedi:Neden işletmeyi tercih ediyorsun?bence daha farklı bölümler düşün.AÖF den mezun arkadaşlrım var.Normal işletme ve AÖF işletme Anadolu Üniversitesinde aynı diplomayı veriyor.AÖF bile yazmıyor.Valla ben işyeri sahibi olsam ve diplomaya göre personel alımı yapacaksam Anadolu Üniversitesini Kocaeli Üniversitesine tercih ederim.Eğer illa işletme okuyacaksan iş bul çalış ve AÖF ye kayıt ol.Ama ben olsam bir sene daha sıkı hazırlnır(günlük 3-4 saat) Hukuk yada bilgisayar mühendisliği benzeri iş ve kariyer garantisi olan yerleri tercih ederdim.İnşallah gönlüne göre bir yere girersin.
fırat 26 dedi:zagortenay dedi:Neden işletmeyi tercih ediyorsun?bence daha farklı bölümler düşün.AÖF den mezun arkadaşlrım var.Normal işletme ve AÖF işletme Anadolu Üniversitesinde aynı diplomayı veriyor.AÖF bile yazmıyor.Valla ben işyeri sahibi olsam ve diplomaya göre personel alımı yapacaksam Anadolu Üniversitesini Kocaeli Üniversitesine tercih ederim.Eğer illa işletme okuyacaksan iş bul çalış ve AÖF ye kayıt ol.Ama ben olsam bir sene daha sıkı hazırlnır(günlük 3-4 saat) Hukuk yada bilgisayar mühendisliği benzeri iş ve kariyer garantisi olan yerleri tercih ederdim.İnşallah gönlüne göre bir yere girersin.
ah ah zegor elime keske bir fırsat verseler..kökünü kazırdım ama tren gecdi yaaa
zaten matematik c-ve geometriyi yaladım yuttum..hatayı lisede yapdım.hava olsun diye sayısala gecdim..pişmanım
siz siz olun hava olsun diye sayısalı felen secmeyin..ne yapabilirseniz onu seciniz.çocukluk işte
yani şimdi aöf ye kayıt yaptıramm öleyse.seneye tekrar sınawa gircem öle kayıt olucam tabi barajı gemem gerek.doğrumu anlamışım :?:saydam dedi:hayir aöf ye de tercihle giriyorsun.baraji geçmen yeterli.tercih yaparken en alta yazarsin digerleri tutmazsa aöf ye kesin girersin...