çok önemliii Mersinde Spor Ilaci Operasyonu

mersin ve adana , tam g.g. daki sahtekarların mevkileri , inşallah g.g. da en çok satış yapan iki kişi vardı yakalananlar onladır. 2 kere alışveriş yapmıştın birisini adana daki satıcıdan diğerini mersin deki satıcıdan ikiside aynı adresten gelmişti. şebeke çökertildimi acaba ?

kaçak mı sahte mi onu öğrenmek lazım..haberde sahte diyor ama hemen baskın anında mı sahte olduğu anlaşılmış..kullananlar bile sahte olup olmadığını anlamakta zorlanıyor..ürünlere baktım da hepsi amerikan pazarında bolca bulunanlardan.prolab bsn muscletech..

yakalananların hepsi kaçak
çünkü ops gümrük tarafından yapılmış
bu arada ne ararsanız var ben arada vapor bile gördüm

[/img]http://resimler.haberler.com/haber/156/mersin-de-insan-sagligina-zararli-sahte-zayiflama_b.jpg

bu suplementlerin sahte olduğunu sanmıyorum.
SAnırım kaçak yolla gelen ürünlere sahte damgası yapıştırmak daha kolay olduğundan gazeteciler yapıyor haberi,kaçak deseler prim yapmicak haber ,hem kaçak hemde sahte diyolar prim yapıyor diye düşünüyorum.

arkadaşlar başka haber sitelerine baktım kaçak yazıyor yurda kaçak yollardan sokulan diyor....bencede orjinaldir hanii ürünleri yaptılar yanındaki hediye t-sihrtlerindemi sahtesini yapiolarr yada o kadar nintendo wii sony psp satttilar onlardami sahte ama yine de insan düşünüyor burası türkiye die....gerçi şimdide amerikan vişneli kola bile satıyor açıkartırma sitesinde bsn ürünlerini satan arkadaşalrr

sanırım ürünlerin fiyatlarının yükkselmesinin sebebide bu baskındır bu baskından sonra ürünlerin fiyatı yükseldi 2 katına çıktı .....

Arkadaşlar,
Mersin ve Adana ne yazık ki bu ürünlerin serbest piyasada rahatlıkla bulunabileceği yerler oldu. BU tür ürünlerin satıldığı yerlere gidip herhangi bir ürünü sorduğunuzda ellerinde yoksa "Hemen getirtiriz abi" türü söylemlerle karşılarşırsınız.
Fiyat sorun değil Biotest Hot-Rox'ın orjinalini getirir misin ? diye sorduğum bir satıcı aynen şöyle cvp verdi: Abi fiyat sorun değilse Micheal Jakcson'ın oksijen tüpünü yine getirtirim sana! ( ve DUMUR tabi ki)

başlık taşınmıştır..büyük harf kullanmayalım..

ne sahtesi ya sadece kaçak gümrük vergisi ödenmemiş ürünler.
Haberin başlığında sahte diyor sonra altta yurda kaçak sokulan...
o kadar kolay mı analiz etmek...
sahte üretmek bu kadar kolay mı ya o mükemmel ambalajlama artı ürünün tadı yok daha neler.

Ürünler kaçak,
gittigidiyorda satış yapan ve çok satışı olan satıcıda operasyonda göz altına alınmıştır. Zaten gittigidiyordaki farklı isimlerde satış açanda aynı kişilerdir. Biz bahsettik, bsn distribütörlük alsın bunların sonu gelir demiştik; öylede oldu...

Haberde, sahte denilmiş öte yandan kas yapıcı hap denilmiş. Herşey birbirine girmiş. Sadece gümrük ekipleri değil, narkotikte bu operasyondaymış...

Son düzenleme:
Back
Yukarı