çatlaklara verilen ilaçlar işe yararmi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rtsa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rtsa

Üye
çatlaklara verilen ilaçlar işe yararmi (küçültürmü) yada ne bilim rengini düzeltirmi şuan kirmizi mora doğru gidiyor doktora gidicem pazartesi günü bi yardimci olursaniz sevinirim.
Giden varsa hangi ilaci kullanip yararini gördümü görmedimi diye belirtirse sevinirm. Teşekkürler

Kullandım , krem kullandım işe yaradımı diye sorarsan tamamiyle psikolojik çatlakların tek çözümü deri gerdirme ameliyatları veya lazer tedavileri zaten doktora gidecekmişsiniz detaylı bilgiyi ordan alırsınız.

Çatlaklar zamanla düzelmezmi neden operasyon?
Bide şunu ekleyeyim
Çatlak olduktan sonra çözüm varmı bilmiyorum ama çatlaklar oluşmadan önce
Hamilelerin kullandığı çatlak önleyiciler çok işe yarayacaktır

Çatlaklar zamanla düzelmezmi neden operasyon?
Bide şunu ekleyeyim
Çatlak olduktan sonra çözüm varmı bilmiyorum ama çatlaklar oluşmadan önce
Hamilelerin kullandığı çatlak önleyiciler çok işe yarayacaktır

Oluşumunu engellemek için tavsiyeler mevcut ama çatlaklar oluştuktan sonra yapılacak şeyler kısıtlı , bendede mevcut ve 1 sene oldu neredeyse kas kütlesi arttıkça deri geriliyor ve çatlaklar göze daha ufak gözüküyor sadece kesin tedavi yöntemini uzman hekimlerden öğrenebilirsiniz.

John'la aynı fikirdeyim, 6 sene önce 2 ayda 32 kilo almıştım ve tahmin edersiniz ki anormal derecede çatlak var, özellikle güneş ışınlarına maruz kalınca tamamen kalıcı oluyor, o kırmızı, morumsu renk krem rengine dönüyor, 2008'de kds ameliyatı olmuştum, doktorun görüşüdür

arkadaşlar aşırı çatlak oluşumunun bi zararı varmıdır peki?

herhangi bir zararı yoktur, sadece estetik sıkıntı olabilir o da daha ziyade bayanlar için sıkıntılı, ben açıkçası çatlaklarımdan memnunum, dövme yaptırmama lüzum yok :D, krem ben kullanmadım ancak krem konusunda bayanlar bölümünde bu konu hakkında tavsiyeler var

Back
Yukarı