Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
8 mecburi + kendi kullanimim.

Bir anneye alinabilecek en guzel hediye (Baba tarafindan) ?

Sevgisini gösteren birşey,Ama o konuları anlamadığım için Cevabım:Bilmem:D

Süt içiyormusunuz?

dizi olark yok ama beyaz showu cok severim 3 yıldır hic bi bölümünü kacırmadım .

ne iş yapıyorsunuz veya nerde ne okuyosunuz ?

Bu bildiğimiz kavgaysa anlatıyım. Halısaha maçında kavga çıktı. 2 kişi benim arkadaşıma giriştiler. Ben gittim birini indirdim. Sonra 3-4 kişi bana vurmaya başladılar. Ben tabi kimin vurduğunu anlayamadan birinin tekmesini havada yakaladım. Olan ona oldu bam güm bam güm ona giriştim. Sonra dışardan adamlar geldi ayırdı :)

Nargile içer misin ?

öğrenciyim .

saç traşına kac lira veriyosun ? ( kıyaslama yapacam :) )

25tl :)

Hayatında yaşadığın en büyük pişmanlık?

hak etmeyen birisine aşırı derecede değer verip nişan yapmıştım. ucuz kurtardık paçayı.

hiç uyuşturucu kullandınız mı?

Esaretin bedeli ; Bir insanın zorlu şartlara rağmen hayata inat mücadele etmek istemesi..umudunu kaybetmemesi ve her Yokuşun Bir İnişi olduğunu ve zorlukların üstesinden gelinebileceği

Üst Düzey bir (spor) yetkilisi size telefon açıp , size dünyanın en iyi sporcularından biriyle antremana cıkmayı teklif ediyor. Tercihiniz Kim olurdu ? :)

Son düzenleme:
Küçükken çok yerdim :)

Tuttuğun takımdan dolayı en yakın arkadaşınla veya tanımadığın bir insanla yumruk yumruğa kavga ettiğin oldu mu ?

Küçük sebepler bunlar bu yüzden olmadı.
Vücut geliştirmeyi 8 ay yapıp 3 ay ara veren birinin yeniden adaptasyon programı yapması gerekir mi ?

Back
Yukarı