Üstteki kişinin sorusunu yanıtlayın :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jan1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ta-bi-ki-de. hep genç ve ölümsüz olmak için her şeyimi feda edebilirdim(aile hariç tabi)

en acınası terkedilişin hangisiydi ve nasıl oldu?

Sanırım 5 ay önce olan bir bayan ile sevişirken bayanı ya şey ben yapamayacağım deyip gitmesiydi , duygusal olarak ta hiç terk edilmedim hep ben ter ettim ki birinden çok pişmanım :(

Soru : forumdan birisi ile arkadaş olsan kim ile ve neden arkadaş olurdun ?

Açıkcası seni düşünebilirim. Bilgilisin illa senden öğreneceğim şeyler olacaktır bu spor hakkında.

Bu forumda hoşuna gitmeyen bir şey var mı ? Varsa ne

çok fazla bilgisi olmayıp da oradan buradan duydukları ile yorum yapan var maalesef :( ve forumda baya uzun süre barınabiliyorlar , fark etmek bile zor oluyor :(

bu arada teşekkürler :) bende seninle tanışmak isterim , benim de senden öğreneceğim çok şey var :)

Soru : bir bayanda en sevmediğin kıyafet ve neden ?

Tulum hariç çok bol pantolonları sevmiyorum.Bence yakışmıyor çogu kisimye

Afrika kıtasında bir ülkeye bedava bilet kazansan hangi ülkeye gidersin ?(zorunlu :))

güney afrika cumhuriyetine giderdim

sadece bir tane arkadaşınız olduğunu düşünün yaptığınız iştede başarılısınız
ama kadınlarla nedense aranız iyi değil( fiziksel olarak bir kusurunuz yok gayet yakışıklı ve fiziklisiniz ) kadınlarla aranızı düzeltmek için hangi ortamalara girerdiniz ya da başvururdunuz?

O arkadaşımın ortamlrına giderdim gerekiyorsa bir diksiyon kursuna giderdim ve aranılan adam olmaya çalışırdım dikkat çekmeye çalışırdım ( şebeklik yaparak değil , tavırlı davranarak )

Bir gün doktorunsana bu sporu bırakman gerektiğini söyleseydi tepkin ne olurdu ? :)

wTurner, halkın en olmadık genellemelerine, mahalle baskısına, her türlü yozlaşmaya tepkili olabilirsin bunlara bende tepkiliyim.

Ama hiç bir şey sana Türkiye'den nefret etme hakkını vermez. Heleki bunu ifade edip ortak aramak ileri derece aymazlıktır..

"Türkiye" kelimesinin baş harfini küçük yazman bile önemli bir hatayken birde "nefret" kelimesiyle yan yana koyman gerçekten çok yanlış.

Burası bir forumun geyik kısmı olsa bile bu sana böyle konuşma/yazma hakkını vermez..

Not:"Eğlence"nizi böldüğüm için kusura bakabilirsiniz..

Sayın Rambo16 :

Sanırım bu benim sorunum ve bu hakkı ben kendime tanıyorum sonuçta bu benim kişisel fikrim ister severim ister sevmem bunu da heryerde açık bir dille söyleyeilirim.

Siz ve ya bir başkası beni barındırıyor olsaydı bu hakkı bana vermiyebilirdi neyse uzatmayalım kendi görüşüm kendi haklarım.

Saçmalık derdim heralde :)

Her insanı sever misin ?

Son düzenleme:
hayır az insanı severim ama herkese bana saygı duydukları sürece saygı duyarım.

at yarışı oynar mısın?

Son düzenleme:
İkisinide severim ayırt edmiyorum.

Bugün hangi kas gruplarını çalışacaksın ?

bu yıl mayıs ayının ortasında arkadaşlarla göle piknik yapmaya gitmiştik.Hava buz gibiydi.Aramızda çılgınlık la ilgili konu açıldı .Sen ne yapabilirsin demişti bak gör dedim sadece üstümdeki kazagı cıkarp göle atladım :D buz gibiydi

En çok hangi yemegi seversin ? (bilinmedikse anlat iyice :D)

bu yıl mayıs ayının ortasında arkadaşlarla göle piknik yapmaya gitmiştik.Hava buz gibiydi.Aramızda çılgınlık la ilgili konu açıldı .Sen ne yapabilirsin demişti bak gör dedim sadece üstümdeki kazagı cıkarp göle atladım :D buz gibiydi

En çok hangi yemegi seversin ? (bilinmedikse anlat iyice :D)

Iyimis :)

Bu aralar Pizza manyagiyim, en son cheating muhabbetine 2 tane 42 cm capli pizza yedim :/ abartmisim 2 saat olecem sandim midem yuzunden :)

En son ne zaman sacmaladigini dusundun, konu neydi?

bir saat önce.çok şiddetli şekilde başım ağrıyor.nedenini dünkü antremanı sallamış olmama bağlayarak.
sexten önsevişme gereklimidir?

ana yemekten önce çorba içmek gibidir.önce tahris sonra seks :) gerçi daha o aşamaya gelmedik te neyse:)

Gerçek olamıyacak bir hayaliniz ?

Şaunki vücudum diyebilirim :)

Bi ortama gidince ister istemez ereksiyon yaşadıysan / yaşasan ne hisseder din/sin ?

Back
Yukarı