Üstteki Üyenin Avatarına Yorum Yap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 0nd3r
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Altyapı sağlam sıkı bir definasyonla her yönüyle iyi bir vücuda sahip olabilirsin.

Kanat ve trapez bölümlerinin gelişimi değilde aşırı gelişmesi belirginleşmesinin estetiği bozduğu kanaatindeyim fakat size yakışmış özellikle kanat bölümü ben dümdüz fit bir vucudu yeğliyorum hacimli dolgun vücud yerine size son önerim kesinlikle miğde çalışmalısınız müthiş oranda etkileyecektir görünümü çünkü vücud yapına bakınca vücudunu gösterecek en önemli bölümün miğde yani 6 pack olduğu kanaatindeyim tabi şu evrede bu durum söz konusu ;)

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim mide bölümüm yağlandı biraz ama bende 8 pack var :) Yaza kadar zaten gelişeceğim kadar gelişmek istiyorum kol olsun gögüs olsun daha sonra bir definasyonla midedeki yağ oranını düşüreceğim kafama koydum yazın baklavalı resimler ekleyeceğim inş. :)

sende midede parantez çıkartmışşın ama mühim olan içini doldurmak anladığım kadarıyla abartı istemiyorsun ama o vücuda mide çalışman yeterli olacaktır sonra definasyon gibi sadece vücudu korumak için çalışabilirsin

Parantez :) Şu ana kadar miğde çalışmadım içinin boş olması normal sadece düz koşu ve şınav barfiks bilimum egzersiz hareketleri yaptım ve yapmaktayım ağırlıkta basmadım şu ana kadar belki benide üçgen olma sevdası sararsa supplement + spor salonu düşünebilirim şu halde çakma body builder fitnesscı arasında bir yerdeyim zamanla hedeflerimi kesinleştirip üstteki avatar yorumunda son noktayı koy(dur)abilirm :)

Avatarıma kendi resmime koyunca bu konuya yazayım dedim :D

Bu resmi soğukken ve akşam yemeğinden sonra çektirdim.Midem kötü çıkmış sanırım yediğim , 3 tabak makarna / 200 gr tavuk göğsü / 150-200 gr çökelek , ve oranını kuramadığım patlıcanlı mezenin sonucu :D Omuz 128 civarı bu fotoda sanırım.

Not: Aç karnına six pack gayet belli olurken bulk olduğum için yemekten sonra eser kalmıyor :p hehehe

Fönlesende antrenman esnasında ne var ne yok dağılıyor. Farklı bi boyuta geçiyorum antrenman sırasında. :)

Artık mideye ağırlık ver, yaza kadar baklavalar hazır olsun ;)

Yaza bomba gibi gireceğine inandığım vücut. :)

Define olma işini yerinde olsam biraz daha ertelerdim.Mayıs ortası gibi başlamalısın bana göre.Tabi sen planını yapmışsındır kafanda. :) Biraz daha hacim almaya bakardım ben olsam ;)

Back
Yukarı