Ülker İçim Kefir

ZeusS_

Yeni Üye

Sağlıklı yaşama olan katkısı yüzyıllar öncesinden benimsenen, ‘Mucize İçecek’ ve ‘Gençlik İksiri’ olarak tanımlanan kefir, Ülker İçim markası ile tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Kefir, doğallığı ve sağlığa katkısı dolayısıyla dünyada geniş bir kitle tarafından benimsenip tüketiliyor. Orta Asya ve Kafkasya’dan gelen bu sağlık iksiri son olarak Ülker kalitesi ve İçim markası ile yepyeni bir tada kavuştu.

Dengeli bir yaşam için gerekli vitamin ve minerallerin yanı sıra İçim Kefir, bağışıklık sistemini desteklemeye ve sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı oluyor. Hem içimi, hem sindirimi kolay İçim Kefir, arzu edilen miktarda, günün her saatinde güvenle tüketilerek sağlıklı beslenmeyi destekliyor.

Bugün rastgele gördüm denedim, gayet iyi tutturmuşlar diye düşünüyorum ;)

ülker'i denedim güzeldi.
meyveli olanları samimi bulmuyorum kesinlikle
itimat denedim o da güzeldi
bi de altınkılıç var sanırım onu da ictim.

avm'de gezerken kefir icmek hobim oldu :D

Radoha(radyasyonsuz doğal hayat) marka olanları çok daha başarılı ama sadece Bursa civarında bulunuyor sanırım. Bence kefirde en kötü marka Ülker, Eker ve Altınkılıç tan çok daha kötü.

Radoha, İstanbul'da da bulunuyor bildigim kadariyla. Levent Carsida 1-2 markette olmasi lazim. Ben Altinkilic light kullaniyorum, memnunum.

Çilekli

Şu an elimde çileklisi var ve açtığımda aklıma ilk gelen şey eskiden danino'nun sütleri vardı onlar geldi ilk aklıma. Tadı fena değil.

Enerji ve Besin Öğeleri (250 ml)

Enerji Değeri (kcal) 113,1
Enerji Değeri (kJ) 474,3
Protein (g) 6.8
Yağ (g) 5,1
Karbonhidrat (g) 10
Sodyum (mg) 0
Kalsiyum (mg) 232

Şu an elimde çileklisi var ve açtığımda aklıma ilk gelen şey eskiden danino'nun sütleri vardı onlar geldi ilk aklıma. Tadı fena değil.

Enerji ve Besin Öğeleri (250 ml)

Enerji Değeri (kcal) 113,1
Enerji Değeri (kJ) 474,3
Protein (g) 6.8
Yağ (g) 5,1
Karbonhidrat (g) 10
Sodyum (mg) 0
Kalsiyum (mg) 232

Elindeli Çilekli 270 gr olması gerekiyor o zaman protein 7.1 felan gayet iyi bence

Sut mayalanmasi sonucu ortaya cikiyor, cogunlugu kaseindir. PEk cok faydasi mevcut. Yulafimin vazgecilmez ekurisidir :)

kefir whey proteini içerir... içerdiği proten yanında yararlı probiotiklerde önemli...

Bu tartışmalar hala devam ediyor ama süt temelli olduğu için süt de bol miktarda kazein içerdiği için casein dir sanırım kefir.

mümkün olduğunca bu markanın ürünlerini kullanmamanızı tavisiye ederim...sebebi , siyasi vb olmayıp , sadece ve sadece bu firmanın ürünlerinde fazla sayıda "madde " emulgatör, kıvamlaştırıcı , proses vb uygulaması...

ve bunun üzerine "son derece uzun olan raf ömrü "de eklenince ne demek istediğimiz açık olur umarım...((

Sanıyorum altınkılıç diğerlerine nazaran daha fazla protein barındırıyor, ancak fiyatı biraz daha pahalı.

Hocam sizce kefir günah mı? Kefir Haram mı başlığı altında ünlü hocalardan alıntı yaparak kefirin haram değil caiz olduğunu yazmışlar ama ben yine de bilemedim. Günah mı değil mi, siz ne dersiniz?

Atatürk Orman Çiftliği'nin kefirinden başka markayı bilmiyorum ama kesinlikle AOÇ'nin lezzeti mükemmel. Bir süredir de annem evde kendisi yapıyor.

Bu arada, yeni üye olaraktan selamlar hepinize. :)

Back
Yukarı