Önerim.

Selamlar, foruma dün gece saatlerinde katıldım gerçekten güzel bir ortam yakalamışsınız bunun için çok teşekkür ederim.
Aklıma bir fikir geldi söylemek istedim;
"Salonunuzu tanıtın" isimli bir başlık altında çalıştığımız salonları(mümkünse resimleriyle), hocalarını, semtini ve bunun gibi özelliklerini konu açarak tanıtsak ve o çevrede yeni başlamak isteyen kişiler varsa biraz da olsun yardımcı olmak bana iyi bir fikir gibi geldi siz ne düşünürsünüz?

Ben kategori şeklinde kast etmiştim aslında :)

Kategori derken ne anlamda.. Biraz acarsan daha iyi olur.. Ama aslında tüm baslıgı okursan belkı ısıne yarar bır paylasım bulabılırsın..

onerini o baslikta yapman daha uygun olurdu kilit+cop
kendimi bonatschi sandim bian icin :D

Yöneticiler kızmazlar umarım..
Biz forumda belirli vakit gecirmis kisiler birbirimizi biliyoruz az cok ve espri anlamında yazdıgını anlayabiliyoruz ama üyelere bu tür yaklasımları sadece yöneticilerin yapması daha saglıklı..
Biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum bu konuda..

Hala anlamadım.. :D

Zaten var oyle bır bolum dıyorum.. :)
konud.jpg
Konu Dışı (47 Kişi İçerde)
Forum Sponsored By: supplementler.com
Geyik alanımız, Buradaki başlıklara uymayan her türlü mesajınızı buraya yazabilirsiniz
icon1.gif
Aya Çıkıldı mı ?
yazan usd61
Bugün 11:55
2.602 28.653
dert.jpg
Dertleşme (13 Kişi İçerde)
Içinizden gelen samimi paylaşımlarınız, body ile ilgili veya ilgisiz konular - motivasyon.
icon1.gif
1.85'ten Uzun Olanlar
yazan hazareis
Dün 16:30
379 7.923
kultur.jpg
Kültür Sanat Bilim Seyahat (5 Kişi İçerde)
Forum Sponsored By:
Sanat dünyasından haberler ve genel kültür başlığı
icon2.gif
Anime/Çizgi Diziler
yazan Sedif
Bugün 03:10
125 2.310
serge.jpg
International Bodybuilding (29 Kişi İçerde)
Forum Sponsored By:
Profesyonel BB sporcuların fotoğraflarının, videolarıın paylaşıldığı, Dünya genelinde BB ile ilgili haberlerin paylaşıldığı bölümümüz.
icon1.gif
Markus Ruhl'le Buluşma !!!
yazan 2shae
Bugün 01:05
605 9.444
sastis.jpg
Alış-Satış (9 Kişi İçerde)

"Salonunuzu Tanıtın" diye bir bölüm açılmasını istiyor,sen konuyu kastediyorsun üsttekiler gibi işte :D

konuların konusu gibi birşey olcak yanı :D
o bölüme özel bir bölüm ve o bölüme işte xlygan'ın spor salonu skilfulun spor salonu gibi başlıklar açılıcak.

Hıııımm simdi anladııım.. :)

Ya ama sımdı soyle bır durum var.. Zaten "konu dısı" baslıgı altında "salonunuzu tanıtın" dıye bır konu var ve orada herkes kendı yazdıgı mesajda kendı salonunu anlatıyor, tanıtıyor sonuc olarak.. Yanı skilful'un yazdıgı mesajda anlatılan "skilful'un salonu"dur, ahmet'ın yazdıgı mesajda anlatılan "ahmet'ın salonu"dur..

Ha tabı ısrarla ıstersenız ıyıce detaylı olmasını, mod arkadaslarımız ılgıleneceklerdır zaten.. Ama bence bu halıyle de ıyı.. :)

Hıııımm simdi anladııım.. :)

Ya ama sımdı soyle bır durum var.. Zaten "konu dısı" baslıgı altında "salonunuzu tanıtın" dıye bır konu var ve orada herkes kendı yazdıgı mesajda kendı salonunu anlatıyor, tanıtıyor sonuc olarak.. Yanı skilful'un yazdıgı mesajda anlatılan "skilful'un salonu"dur, ahmet'ın yazdıgı mesajda anlatılan "ahmet'ın salonu"dur..

Ha tabı ısrarla ıstersenız ıyıce detaylı olmasını, mod arkadaslarımız ılgıleneceklerdır zaten.. Ama bence bu halıyle de ıyı.. :)
Biraz arkada kalıyor bu yüzden aslında bunu yazayım dedim.:)

Back
Yukarı