Öğlen akşam öğünleri yardım.

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve atakanakd tarafından 10 Şubat 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. atakanakd
    Offline

    atakanakd Üye

    Katılım:
    12 Kasım 2009
    Mesajlar:
    15
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    BB ye başlayalı 5 ay oldu.Kilo vermem lazımdı en baştan beri hocanın verdiği programı genelde tam olarak yerine getiriyorum ancak beslenmemdeki düzensizlik ve dengesizlikten dolayı gerektiğince kilo veremedim.Kollarım gelişti,gögüsler gelişti ancak kardiyo da yapmama rağmen kilo veremedim adam akıllı.
    Sabah 6.30da kalkıyorum 7.30da evden çıkıyorum.Her sabah yulafa süt dökerek yiyorum.ancak öğlen okulda olduğum için düzgün bir şeyler yiyemiyorum.okulumda 5 te bitiyor ordan antremana gidiyorum antremandan eve gidip yemek yiyiyorum.öğlen ve akşam için sizce ne yiyebilirim.ekmek tüketmiyorum.Şeker bazen çayda tüketiyorum onun dışında tüketmiyorum.Boyum 1.90 kilom 115 iri kemikli biriyim.Yardımlarınızı bekliyorum teşekürler.
     
  2. AnschLag
    Offline

    AnschLag Üye

    Katılım:
    2 Eylül 2009
    Mesajlar:
    18
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İzmir
    İlk aklıma gelen ekmek arası ton balığı oldu okulda yemek için.. Veya ton balığı olmadığı zamanlar lor peyniri koyabilirsin. Ekmeği esmer çeşitlerinden tercih etmelisin. Okulda sosis,sucuk ve bilumum yağlı yiyecekler tüketmemelisin. Büyük dilimli çavdar ekmeğini tost gibi bir şey yapabilirsin ve onu yersin okulda.. Antrenmana girmeden 1-2 saat önce özellikle karbonhidratı yeteri kadar almalısın. Çıkışında ise 500 ml meyve suyu. Protein tozun varsa meyve suyuyla içebilirsin; yoksa eve dönünce tavuk cinsi beyaz et tüketmelisin. Yumurta da olabilir.
     

Sayfayı Paylaş