Çok Pratik Protein Deposu:)

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve münzevi tarafından 19 Haziran 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. münzevi
    Offline

    münzevi forum Kurdu

    Katılım:
    3 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    528
    Beğenileri:
    707
    Ödül Puanları:
    103
    S.a. arkadaşlar,

    Geçen gün evde yalnız kalınca en kolay nasıl kendimi doyururum diye düşündüm ve bir kutu ton balığını tavaya döküp üstüne de iki yumurta kırdım. Biraz da tereyağı ekleyince haliyle biraz yağlı oldu, ama yağsız isteyenler balığın yağını süzdürebilirler. 2 dk'da hazırlanabilecek en pratik protein kaynaklarından biridir herhalde. Afiyet olsun.:)
     
    carmelo114 bunu beğendi.
  2. carmelo114
    Offline

    carmelo114 Üye

    Katılım:
    5 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    504
    Beğenileri:
    269
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Bornova/İzmir
    Aslında verdiğin tarif ketojenik diyet yapan arkadaşlara çok uygun içerisinde eser miktarda karb ve bol yağ protein içeren bir tarif olmuş denemelerini tavsiye ederim.
     
  3. oguzhaneren
    Offline

    oguzhaneren Üye

    Katılım:
    23 Haziran 2012
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    dostum balıgın yagını süz zeytin yagı ekle azcık. hiç olmazsa faydalı yag
     
  4. Danny Boy
    Offline

    Danny Boy Yeni Üye

    Katılım:
    1 Temmuz 2010
    Mesajlar:
    3.251
    Beğenileri:
    8.716
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Medical Laboratory Technician-Public Relations Spe
    Yer:
    İstanbul-Скопје-Београ&#1076
    Sayın oguzhaneren ;

    Ne gerek var öle yapmaya , zeytin yağında ton balığı alın .

    Saygılarımla , Danny Boy ...
     
  5. gencVGci
    Offline

    gencVGci Yeni Üye

    Katılım:
    25 Haziran 2012
    Mesajlar:
    49
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    0
    O ton zeytinyağlı ton balıklarına güvenmemeliyiz bana kalırsa.
    Daha doğrusu zeytin yağının extra virgin olanını tercih etmek en sağlıklısı olacaktır. Tadıyla ve kokusuyla olsun zaten diğer zeytinyağlarından bambaşka bir hali oluyor...
     
  6. Profane
    Offline

    Profane Üye

    Katılım:
    22 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    72
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Mühendis
    Yer:
    Almanya
    Herhangi bir çeşit yağ kullanmaya gerek yok bence, en azından ben öyle yapıyorum. Light ton balıklarında su ve tuz bulunuyor sadece. İsteyen zeytinyağı,katı yağ vs. istediğini kullanabilir tabi.Sonra üzerine dilediğiniz kadar yumurta. Baharat olarak karabiber iyi eşlik ediyor üzerine.
     
    keepsoul bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş