malzemeler: 2 ölçek syntrax whey shake çilekli protein tozu süt (göz kararı) yapılışı: bir kaseye 2 ölçek wheyi koyuyoruz... elimize bir çatal alarak sütü döküyoruz ve karıştırıyoruz... kıvamı koyu olmalı ve bu karıştırma işini topaklanma yok olana kadar devam ettiriyoruz... karışım hazır olunca derin dondurucuda 2-3 saat bekletip afiyetle yiyoruz... not: marka verme sebebim bu özelliği sadece bu protein tozunda görmem... aynı şekilde diğer markaların wheyleri ile de denemiştim ama sonuç hüsran oldu... sanırım bununla başarılı olma sebebi tozun kıvamlı olması... ayrıca syntrax güvendiğim bir markadır... hem çalıştığım salonda bulunduruyorum hem de kendim kullanıyorum... deneyenlere afiyet olsun...
buz olmuyor zaten tamamen donuyor... öyle olursa da dışarı çıkarıp normal dondurma gibi biraz erimesini beklersin...