Çilekli Dondurma

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve MK #7 tarafından 19 Haziran 2011 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. MK #7
    Offline

    MK #7 Özel Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2004
    Mesajlar:
    2.276
    Beğenileri:
    1.522
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    malzemeler:
    2 ölçek syntrax whey shake çilekli protein tozu
    süt (göz kararı)

    yapılışı:
    bir kaseye 2 ölçek wheyi koyuyoruz... elimize bir çatal alarak sütü döküyoruz ve karıştırıyoruz... kıvamı koyu olmalı ve bu karıştırma işini topaklanma yok olana kadar devam ettiriyoruz... karışım hazır olunca derin dondurucuda 2-3 saat bekletip afiyetle yiyoruz... :)

    not: marka verme sebebim bu özelliği sadece bu protein tozunda görmem... aynı şekilde diğer markaların wheyleri ile de denemiştim ama sonuç hüsran oldu... sanırım bununla başarılı olma sebebi tozun kıvamlı olması... ayrıca syntrax güvendiğim bir markadır... hem çalıştığım salonda bulunduruyorum hem de kendim kullanıyorum... deneyenlere afiyet olsun...
     
    Akay ve Azi bunu beğendi.
  2. Teddie*
    Offline

    Teddie* Üye

    Katılım:
    2 Nisan 2010
    Mesajlar:
    332
    Beğenileri:
    87
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Öğrenci.
    Yer:
    Istanbul.
    Yarın denemeyi düşünüyorum, buz haline gelmeden dolaptan çıkartmamız gerekiyor sanırsam değil mi?
     
  3. MK #7
    Offline

    MK #7 Özel Üye

    Katılım:
    30 Ekim 2004
    Mesajlar:
    2.276
    Beğenileri:
    1.522
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    buz olmuyor zaten tamamen donuyor... öyle olursa da dışarı çıkarıp normal dondurma gibi biraz erimesini beklersin...
     
    Teddie* bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş