BSN NO-Xplode

Konusu 'Performans Arttırıcılar' forumundadır ve Rpac tarafından 3 Ocak 2009 başlatılmıştır.

Bu ürün sizce nasıl ?

  1. Çok Başarılı

    oy sayısı 487
    59,3%
  2. Orta Seviyede Başarılı

    oy sayısı 265
    32,3%
  3. Başarısız

    oy sayısı 69
    8,4%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 553 üye.
  1. Rpac
    Offline

    Rpac Üye

    Katılım:
    3 Haziran 2008
    Mesajlar:
    2.404
    Beğenileri:
    1.540
    Ödül Puanları:
    123
    N.O.-XPLODE antreman öncesinde yoğun bir enerji vererek performansı ateşler. İlk kullanımdan itibaren; fiziksel ve zihinsel enerjinizin arttığını, kaslarınızdaki gelişimi, gücünüzün ve dayanıklılığınızın arttığını, daha kolay zihinsel konsantrasyon sağlayarak verimli bir egzersiz çalışması yaptığınızı fark edeceksiniz. Tüm bu faydalar N.O.Xplode’da bir formülde toplanmıştır. Size daha once hayal edemediğiniz yoğunlukta ve etkinlikte egzersiz yapabilme kapasitesi sağlar. Kendinizi, hayatınızda gerçekleştirebileceğiniz en verimli, enerjik bir antremana fiziksel ve zihinsel olarak hazır hissedeceksiniz. Bir kere N.O.Xplode ile antreman yapınca, bir daha onsuz asla antreman yapmayacaksınız. N.O.Xplode’un içerdiği yoğun nitric oxide, keratin ve vücut ile zihin arasındaki dengeyi artırıcı elementler sayesinde her antremanınıza konsantre ve güçlü hissederek başlayacaksınız.


    ÜRÜN PROFİLİ


    L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG): AAKG, nitrik oksiti etkileyerek vücuttaki kan akışını büyük oranda arttırır. Sonuç olarak daha fazla besin kaslara taşınarak antrenman sonrası ağrıların azalmasını sağlar. Kan pompalanmasındaki artış kaslarda antrenman esnasında hacim artışına neden olur. AAKG nitrik oksit seviyesini arttırarak, antrenman sonrası yenilenmeyi ve kasların dolgunluğunu sağlar, glutamin seviyesini arttırır ve diğer amino asitlerin emilimine yardımcı olur.

    L-Citrulline Malate & L-Citrulline Alpha-Ketoglutarate (AKG): Nitric Oxide ile sentezlenmesi için gereken arginine oluşumunu sağlayan bir amino asittir. AKG ile bağlantısı sonucu bu işlem oluşur. Malic Asit, Krebs devirinde arada yer alır. Kimyasal olarak Malic Asit ve citrulline arasındaki bağ, Krebs devirindeki ATP üretimini destekler.


    L-Histidine Alpha-Ketoglutarate (AKG): Histamine oluşumunu sağlayan bir amino asittir. Histamine, nitric oxide aracılığı ile vasodilasyonu etkiler.


    RC-NOS™ (Rutaecarpine 95%): Rutaecarpine, meyva Evodia Rutecarpa’sından oluşan bir alkaloid çıktısıdır. Rutacarpine nitric oxide üretimini tetikler. RC-NOS aynı zamanda, kafein tüketiminden dolayı oluşan vasoconstricting etkilerine karşı koyar.


    Gynostemma Pentaphyllum (Gypenosides 95%): İçinde saponine bulunan ve gypenosides diye de bilinen bir güneydoğu Asya bitkisidir. Nitric Oxide’in açığa çıkmasını stimüle eder.


    Nicotinamide Adenine Dincleotide (NAD): NAD, nitric oksit sentezinin oluşumunu sağlar. L-arginine’in nitric oxide’e dönüşümü için gereken enzimdir.


    AVPT (Advanced Volumizing and Performance Technology): Geliştirilmiş tescilli 4 creatin örneğinden biridir.Beta-Alanine, cretain taşınmasını,yapıya alımı ve tesirliliği arttırmak amacıyla tasarlanmıştır ve hızlandırılmış kas onarımıyla hidrojen iyonlarına karşı tampon oluşumuyla sonuçlanır.


    Sodium Creatine Phosphate Matrix: Kreatin fosfatın sodyum tuzudur, suda çöznürlüğü arttırır. (Arttırılmıştır). Kana karıştıktan sonra, bir tane sodyum klorid bileşeni sorumlu olur, kreatinin kas hüclerine taşınmasından. Kreatin ve sodyumu birleştirilerek, kreatinin organlara geçişi ve emilimi büyük oranda arttırılır.

    Creatine Ethyl Ester-Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®): BSN'nin son tescilli karışımıdır, kreatinin su ve yağdan oluşmuş bileşikteki çözülümünü arttırır. BSN sadece su ve yağ tutulumunu arttırmakla kalmamış, ayrıca hidrojen iyonlarının tutulumunu(engellenmesi galiba) da arttırmıştır. Yakın zamanda yapılan araştırmalar, kasların yorulmasının sadece laktik asit toplanmasın değil, ayrıca hidrojen iyonlarının tutulmasına da bağlı olduğunu göstermişlerdir.

    Hidrojen iyonları, metabolik yan oluşumlardır. Beta-Alanine, carnosine'in üretimini arttırır. Carnosin bir iki aminoasitten oluşan bir cisimdir, laktik asit tutulumunu engeller, hidrojen iyonlarının çoğalmasını nötralize eder, engeller. Bundan dolayı, yağda çözünen bir kreatinle, suda çözünen bir tanesini, Beta Alanine ile kombine ederek , kreatinin normal sınırları ötesinde etki etmesi sağlanabilir daha etkili emilim ve etki için.

    Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion: Kardiyovasküler fonksiyonda destekleyici rolünden dolayı kreatin benzeri bilinir, oksijen kullanılabilirliğini arttırır, dayanıklılığı arttırır, çalışma kapasitesini arttırır, yorgunluğu geciktirir. ATP, kasların kasılmasını ve kas dokunun onarılmasını sağlayan vücut enerjisidir. Kreatin, daha fazla atp yapmak için adpye verilen fosfatların taşınmasında yardımcı olur; bu sayede daha fazla enerji elde edilir. Kreatinle etkileşen bu interfüzyon tepkimeleri, patlayıcı enerji için daha fazla kullanılabilir atp oluşturur.


    Creatine AAB™ (Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate): AVPT'deki diğer kreatin örneği. Emilimi ve etkisi büyük oranda arttırılmıştır; ATP üretimini ve bundan dolayı yapıcı metabolizmanın çalışmasını arttırır. Diğer kreatin örneklerinden farklı olarak, yıkıcı metabolizmaya karşı da çalışır. Leucine, dallanmış bir aminoasit zinciri olarak, şuna dönüşür, buna dönüşür, o da protein sentezini arttırır ve ağır antrenmanın vereceği protein zararını engeller.Kreatin emilimi ve etkisi arttırılmakla kalmaz, anabolik ve katabolik-karşıtı bir madde alınır bununla.


    Di-Creatine Malate: Malik Asit kimyasal olarak kreatinin iki molekülü ile bağ kurarak Di Kreatin MAlate’I oluşturur. Malate bağının amacı ; kreatinin sudaki çözünürlüğünü, emilimini ve ATP’yi destekleyen fonksiyonlarını artırmaktır. Emilimin artması, mdesel problemlerin oluşma riskini azaltır. (Mide krampı, mide gazı, vb. )


    Trimethylglycine (TMG): TMG, keratin oluşumu için; glikosamine’e methyl gruplarını gönderir. TMG, homocystaine seviyesini korumak için ; glikosamine ile ¼ ölçüsünde karışır. Bu da kalp sağlığının korunmasını destekler.


    Glycocyamine: Doğal kreatin üretimini sağlamak için; karışıma eklenen metabolic bir maddedir.


    Guanidinopropionic Acid (GPA): Insülin hassasiyetini ve hücrelerin volümünü artıran bir kreatin analoğudur. GPA, kreatinin etkilerine karşı oluşan toleransın azalmasına yardımcı olur. Kreatinin etkilerine cevap vermeyen kişiler üzerinde de, kreatinin etkisinin artmasını sağlar.


    Modified Glucose Polymers: Kas glisojenlerinin depolanmasına yardımcı olur. Bunlar anaerobic olmayan antremanların temel yakıt kaynağıdır.


    Sodium Bicarbonate (Effesorb Technology™): Bu farklı ve özel taşıma sistemi, besinlerin suda ki çözünürlüğünü kolaylaştırarak hızla kana karışmalarına yardımcı olur.


    Cinnulin-PF®: Proanthocyanidine antoksidanları ile eşsiz bir bağlantısı olan ve bazı tarçın olan sıvı bir yan üründür. Bu bileşim, normalde insülüinin uyguladığı hücresel sinyal mekanizmasını harekete geçirir.


    Ketoisocaproate Potassium (KIC-K): Dallardan oluşan zincir amino asit Leucine’in anti-catabolic şeklidir ve oluşumunu sağlar. Amino asitler içinde anabolic olarak en kuvvetli olandır.



    L-Tyrosine & L-Tyrosine Alpha-Ketoglutarate (AKG): Katekolamin’lerin (epinephrine, norepinephrine ve dopamine) oluşumunu sağlayan ve belirli durumlarda gereken bir amino asittir. Kafein alımı catecholamine’lerin açığa çıkmasını sağlar ve bu da; nöro-kas performansını, dikkati, odaklanmayı ve duyguları düzenler. katekolamin’lerin tyrosine desteği ile yenilenmesi, kafein alımından kaynaklanabilecek zaraları da önlemiş olur.

    Taurine: Hücre çoğalmasını ve insulin hassasiyetini dengeleyen bir amino asittir. Aynı zamanda bir anti oksidandır. Taurine, kas hücrelerine glukoz aktarımına yardımcı olur ve oxidative stresi azaltarak, egzersiz performansını destekler.


    Glucoronolactone: Genel anlamda kişinin kendisini, iyi ve sağlıklı hissetmesini sağlayan ve artıran bir anti oksidandır.


    Methylxanthines (Caffeine): Kafein; kişinin algılama seviyesini, beyni ve kasları arasındaki (neuro muscular) performansını artırıcı bir maddedir. Özellikle kısa süreli ve yoğun- kuvvet egzersizlerinde etkilidir.


    MCTs (Medium Chain Triglycerides)[coconut]: Egzersiz sırasında hızlı yağ yakımını sağlayan bir enerji kaynağıdır.



    Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate: Fosfo kreatin seviyelerinin artması için, kreatine geçerek kreatinle birleşirler. Böylece ATP seviyesi, kuvvet ve dayanıklılık artar. Kalsiyum, potasyum ve sodium vücudun güç dengesini düzenler.

    Glycerol Hydrating Polymers™: Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Glycerol Stearate: Glycerol; suyu, kasların dışında yer alan extra cellular alandan çıkararak kana taşır. Böylece, kan damarlarının kalınlığı ve görünürlüğü artar. Dayanıklılığa bağlı atletizm sporcuları, vücutlarındaki su ve nem dengesini glycerol desteği ile sağlarlar.


    Stearate: Gliserol, suyu hücre dışındaki (kasın dışındaki) boşluktan çeker ve kana gönderir, bu yüzden de damarların kalınlığını ve gözükürlüğünü arttırır.Dayanıklılık atletleri hidratasyonu suplementlerden alınan gliserolle desteklerler.



    Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Glycerol Stearate:
    Gliserol, suyu hücre dışındaki (kasın dışındaki) boşluktan çeker ve kana gönderir, bu yüzden de damarların kalınlığını ve gözükürlüğünü arttırır.Dayanıklılık atletleri hidratasyonu suplementlerden alınan gliserolle desteklerler.


    İdman günlerinde kullanımı: İdmandan 30-45 dakika önce boş mideye 1-3 ölçek arası alınmalıdır.

    Dinlenme günlerinde kullanımı: Boş mideye 1 ölçek alınmalıdır.

     
    Son düzenleme: 3 Ocak 2009
    SHAKER ARDA, Mcu, ET ve diğer 33 kişi bunu beğendi.
  2. diez
    Offline

    diez ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    18 Ocak 2006
    Mesajlar:
    13.051
    Beğenileri:
    15.000
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Çorum
    Rpac , başlığını arşive aldım..

    edit : + anket ekledim ;)
     
    Son düzenleme: 3 Ocak 2009
    bonatschi ve Rpac bunu beğendi.
  3. Rpac
    Offline

    Rpac Üye

    Katılım:
    3 Haziran 2008
    Mesajlar:
    2.404
    Beğenileri:
    1.540
    Ödül Puanları:
    123
    Kullanmış olduğum bir ürün. Motivasyon, odaklanma, güç artışı, idman şevki vs arkasında ne iddaa ediyorsa sonuna kadar hissettim. Verdiğiniz paranın hakkını veriyor doğrusu.
     
  4. diez
    Offline

    diez ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    18 Ocak 2006
    Mesajlar:
    13.051
    Beğenileri:
    15.000
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Çorum
    katılıyorum Rpac'e..
    özellikle hemen bench pressteki artış gözlemlenir ya benim 10kg kadar artmıştı 1 kutu sonunda..

    bırakınca güç kaybının morali bozması hariç tabi..

    detaylı kullanım yorumları bu linkten görüledebilir..

    https://www.bodyforumtr.com/vbforum/tags/noxplode/
     
  5. shownodese
    Offline

    shownodese Üye

    Katılım:
    3 Ocak 2008
    Mesajlar:
    966
    Beğenileri:
    253
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    gayrimenkul danışmanı
    Yer:
    kocaeli
    bende başarılı buldum vaadettiklerinin hepsini alıyorsunuz tadı güzel etkisini çabuk hissediyosunuz pump etkisi veriyo 1 kutusu da baya uzun gidiyo ama bittikten sonrada performans kaybı bi gerçek
     
  6. serkan1984
    Offline

    serkan1984 Üye

    Katılım:
    12 Haziran 2006
    Mesajlar:
    448
    Beğenileri:
    341
    Ödül Puanları:
    73
    kullandıgım supplementler arasında etkisini sonuna kadar hissettigim tek ürün
     
  7. Rpac
    Offline

    Rpac Üye

    Katılım:
    3 Haziran 2008
    Mesajlar:
    2.404
    Beğenileri:
    1.540
    Ödül Puanları:
    123
  8. 980
    Offline

    980 Yeni Üye

    Katılım:
    2 Nisan 2005
    Mesajlar:
    45
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Tadı bana kedi çişi gibi geldi. Etkisi kesinlikle hissediliyor. Ancak bu kadar paraya kıymaya değmez gibi bir his var içimde.
     
  9. ozzers
    Offline

    ozzers Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    425
    Beğenileri:
    141
    Ödül Puanları:
    53
    ne hikmettirki bendede hiç ağırlıklarda düşüş olmadı
     
  10. ///MPOWER
    Offline

    ///MPOWER Üye

    Katılım:
    2 Ocak 2009
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    istanbul
    kedi çişimi:D
     
  11. shownodese
    Offline

    shownodese Üye

    Katılım:
    3 Ocak 2008
    Mesajlar:
    966
    Beğenileri:
    253
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    gayrimenkul danışmanı
    Yer:
    kocaeli
    hadi ama yapma pak cuts halo falan içmedin sen heralde
     
    OZBORN bunu beğendi.
  12. SEHZADE
    Offline

    SEHZADE Üye

    Katılım:
    21 Aralık 2004
    Mesajlar:
    275
    Beğenileri:
    56
    Ödül Puanları:
    28
    Güzel bir ürün. 1 kutu bende geçen sene bitirmiştim. Sonlarına doğru biraz abartıp antreman öncesi 3-4 skop attım bikaç kere. Benden size tavsiye fazla yüklenmeyin zira baş dönmesi sersemlik yapıyor.
     
    therasmu3, JessePinkman ve paparazzi bunu beğendi.
  13. 980
    Offline

    980 Yeni Üye

    Katılım:
    2 Nisan 2005
    Mesajlar:
    45
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    pak'in zaten tadı yok. Halo'yu tahmin edebiliyorum. içinde CEE olan herşey iğrenç oluyor.
     
  14. Angelossi
    Offline

    Angelossi Üye

    Katılım:
    19 Mart 2008
    Mesajlar:
    181
    Beğenileri:
    44
    Ödül Puanları:
    0
    Protein tozundan sonra kullandığım en iyi ürün kesinlikle.
     
  15. HeiKo
    Offline

    HeiKo Üye

    Katılım:
    23 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    NaNo VaPoR dan sonra kulladığım ve halen daha devam ettiğim supplement..ilk zamanlar kilolarda çok iyi artış oldu 2. kutuya geçtiğimde o etkiyi göremedim...yanına nitrix ve cellmass almayı düşünüyorum bakaLım sonuç ne oLacak...
     
  16. 980
    Offline

    980 Yeni Üye

    Katılım:
    2 Nisan 2005
    Mesajlar:
    45
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    nitrix bunun sıkıştırılmış versiyonu değil mi? Hem de kutusu çok pahalı kıyaslandığında.
     
  17. diez
    Offline

    diez ADMIN Yönetici Admin

    Katılım:
    18 Ocak 2006
    Mesajlar:
    13.051
    Beğenileri:
    15.000
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Çorum
    nitrix, no seviyesini gün boyunca yüksek tutmayı amaçlayan bir ürün..tam anlamı ile preworkout değil..
     
    themertyildiz ve jimraynor bunu beğendi.
  18. SEHZADE
    Offline

    SEHZADE Üye

    Katılım:
    21 Aralık 2004
    Mesajlar:
    275
    Beğenileri:
    56
    Ödül Puanları:
    28
    Gün boyu nitrix aldıktan sonra no-xplode alınca müthiş bir güç artışı ve kaslarda gerilme oluyor. Ben 2 sini bir kullandığım zaman antremandan sonra başımı yıkarken kollarımı birleştiremiyordum bile. Bence 2 si bir alınmalı
     
  19. kara maca
    Offline

    kara maca Üye

    Katılım:
    5 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    88
    Beğenileri:
    31
    Ödül Puanları:
    0
    gelecek ay protein,kreaitin ve no-xplode seklinde bir kombinasyonla denemeye baslayacam. etkisini cok merak ediyorum.ayrıca bana da ikisini birden almamı tavsiye ettiler, ama ilk kombinasyon icin cok olur diye dusundum.
    sadece agırlık calısmasında degil, gun icinde de bir odaklanma saglamasını umuyorum, hadi hayırlısı...
     
  20. ozzers
    Offline

    ozzers Üye

    Katılım:
    26 Eylül 2007
    Mesajlar:
    425
    Beğenileri:
    141
    Ödül Puanları:
    53
    no-xplode dakı kreatın mıktarı yeterli ekstra almana gerek yok
    antreman oncesı ıcın
     

Sayfayı Paylaş