[emoji4] tesekkur ederim aslinda niyetim 120de 2 tekrarla kapatmakti ama yetmedi gucum maalesefOooooooooo kilonuza göre çoook çoook iyi bir ağırlık.bu orantıyla kiloma göre benim 135 kg la 4 tekrar yapmam gerekirki neeerrrdeeeeee![]()
Verdin gaz ı çekicem bi video da ben[emoji4] tesekkur ederim aslinda niyetim 120de 2 tekrarla kapatmakti ama yetmedi gucum maalesef
Verdin gaz ı çekicem bi video da ben![]()
Valla zaten tam niyetle cektim, gaz olsun diye, sabirsizlikla bekliyorum[emoji5]Verdin gaz ı çekicem bi video da ben[DOUBLEPOST=1426534803][/DOUBLEPOST]Bu spor gaz la çalışıyor zaten
![]()
Evet arkadaslar bu malum aylar gaz aylari [emoji4] cokkk uzun zamandir video cekmemistim, birazda video paylasalim dedim, son setim bundan onceki agirlik ve tekrarlar ; 30kgx20 50kgx15 70kgx10 90kgx8 100kgx6 bu son set de 110kgx4 son tekrarda yarisini ogrencim aldi yani 3.5 diyebiliriz [emoji5] 1rm degerim ise 120kg
valla helal olsunnn gayet basarili. Ben max. 85 gecemedim. El ve bileklerim cok ince bazen bench presde kirilcaklarmis gibi geliyor. Bende pump etkisi almak icin benc presden hemen sonra sinav cekiyorum veya dumbal pres ile max. agirlik iki set giriyorum.
Bench pres icin tavsiyen varmi acaba!
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet arkadaslar bu malum aylar gaz aylari [emoji4] cokkk uzun zamandir video cekmemistim, birazda video paylasalim dedim, son setim bundan onceki agirlik ve tekrarlar ; 30kgx20 50kgx15 70kgx10 90kgx8 100kgx6 bu son set de 110kgx4 son tekrarda yarisini ogrencim aldi yani 3.5 diyebiliriz [emoji5] 1rm degerim ise 120kg
kilona gore iyi basiyorsun masallah, bende daha once bi konuda yazmistim ama saldirdilar resmen90kg ile 15 er tekrardan 3 yada 4 set yapiyorum. bu aksam son seti 130 kiloyla 5 tekrar yardimsiz yaptim
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yumurtanin sarisinin zararli oldugu bircok kaynakta yalanlandi zaten @Bekci, ciddi bir kesim tarafindan zararsiz oldugu kabul ediliyor artik.Forumda gezerken @SevdenurKrc adlı bir üyenin yazdığını aynen ekliyorum biraz araştırınca doğruluk payının olduğunu gördüm belkki hepimize faydası olur. @SevdenurKrc
Yumurtada çokça kolestrol var ancak yumurtanın içinde sindirildiğinde kolestrol emilimini azaltmaya sebep olacak lesitinde var. Yumurtadaki kolestrol 100 gr ise lesitin 500 gr. Yani yumurta kendi içindeki kolestrolü zararsız hale getirecek mekanizmaya sahip. Lütfen günahını almayın yumurtanın![]()
Bende yumurta sarısının zararlı olmadığını düşünenlerdenim,ordaki lesitin dikkatimi çekti bu benim için yeni birşeydi,biraz araştırdım bu lesitin olayını,yeni bişiyler öğrendimYumurtanin sarisinin zararli oldugu bircok kaynakta yalanlandi zaten @Bekci, ciddi bir kesim tarafindan zararsiz oldugu kabul ediliyor artik.
Birkac arastirma notum vardi siz yazdiktan sonra onlari aradim ama ilginctir bulamiyorum, o aldigim notlarda bu konu ile ilgili birseyler karalamistim hatirliyorum bulursam yazacagim konuyaBiraz önce yazdığıma karşılık birde şöyle bişşiy buldum,
Lesitinin insanlarda kolesterolü düşürücü etkisi araştırıldı. Fakat 1989'da American Journal of Clinical Nutrition'da yayınlanan ve 24 çalışmanın sonuçlarını irdeleyen bir derlemede lesitinin kolesterolü doğrudan düşürdüğüne dair az miktarda kanıt bulunduğu ifade edilmiştir (Knuiman et al., 1989).
Lesitinin hafıza fonksiyonları üzerindeki etkileri üzerine de çalışmalar bulunmaktadır. Lesitinin hafızayı iyileştirdiğine dair kesinlik bulunmamaktadır, zira insanlar üzerinde yapılan çalışmalarda tutarsızlıklar gözlenmiştir. Lesitinin diğer potansiyel faydaları: belirli aktivitelerde fiziksel olarak performans arttırmasının yanı sıra, karaciğer ve üreme sağlığı üzerindeki rolüdür. Yapılacak yeni araştırmalarda lesitinin sağlık üzerindeki bu etkilerinin doğrulanmasına gereksinim bulunmaktadır.
Sanırım bu yumurtanın sarısı önümüzdeki günlerdede muamma olarak kalıcak[DOUBLEPOST=1426545046][/DOUBLEPOST]
Bende yumurta sarısının zararlı olmadığını düşünenlerdenim,ordaki lesitin dikkatimi çekti bu benim için yeni birşeydi,biraz araştırdım bu lesitin olayını,yeni bişiyler öğrendim![]()
Beyazında zaten sorun yok,o serbestAklima gelmisken paylasiyim
Dun survivor izliyordum,
Dev Hasanin dedigi aklimda kaldi , adam normal hayatta gunde 30 yumurta tuketiyormus (sadece beyazini )![]()
Mesutcum mutlaka goruselim. Ozelden cep numarami yaziyorum simdiBekci haber ver bi organizasyon yapalim cidden
Baris 14 mayista 3 gunlugune ankaraya geliyorum, benim kizin cift vatandaslik islemleri icin , goruselim musait olursan
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi