Vallaha noluyo dedim takır takır döküldü arkadaki plakalarVidalar takılı olacak.. düşer..

Vallaha noluyo dedim takır takır döküldü arkadaki plakalarVidalar takılı olacak.. düşer..
Bastığın kiloları hayranlıkla takip ediyorumyani kilo sorunu yoksa kalkar kalkmaz da basit şeker tüketebilirsin ama gerekli değil bence. İdman sonrası almaya başla istersen, baktın sakata gidiyo bırakırsın, en iyi yöntem kendinde denemedir ne de olsa[DOUBLEPOST=1406411121][/DOUBLEPOST]evet arkadaşlar prep phasenin 6. günü ve Sırt-Triceps idmanı geride kaldı. Bu idmanda ağırlık veya tekrar düşmesi olmadı. İnşallah karb. oranlarında sıkıntı yoktur çektiğimiz çileye değse bari. Buyrun idmanın detayları;
Sırt
Bent Over Barbell Row 5*12 (60 kg)
One Arm Dumbell Row 4*10 (34 kg)
Bent Arm Barbell Pullover 4*12 (31 kg)
Deadlift 8-8-6-6 (70-70-75-75 kg)
Triceps
Barbell Skullcrusher 3*10 (35 kg)
Bench Dips 3*12 (30 kg)
Diamond Push Up 3*12
Triceps Kickback 3*12 (14 kg)
- Bu idman herhangi bir tekrar ya da ağırlık düşüşü olmadı yalnız Diamond Push Up'u başta yapıyordum ve kolay geliyordu, bugün 3. sırada yırtınarak yaptım resmen.
- Bu arada @sthammer T-Bar Row denedim önce pullover yerine dediğin gibi yapıp fakat vidaları sıkmadım ve diğer uçtaki plakalar düştü allahtan alt kattakiler evde yoktu yoksa kovalarlardı beni. Diğer uçtaki plakayı vidayla sıkıştırmak gerekiyor mu ?
- Evet bugün de son teravihimizi kıldık ve ramazana elveda diyoruz yarın. Seneye tekrar buluşturması dileğiyle rabbimizden. Yalnız farkettim ki ramazanda kas kaybı diye bir şey olmaz bence düzgün beslendikten sonra, ne de olsa elin gavurları IF adı altında 16 saat aç kalıp bulk yapıyorsa, ramazanda da kas kaybedilmez hatta eklenir bence. Ben ramazandan bunu çıkardım.
- Hepinize iyi geceler, iyi sporlar![]()
Estagfurullah da sen böyle yazdıkça kendimden şüphe etmeye başladım acaba yanlış mı yapıyom diyeBastığın kiloları hayranlıkla takip ediyorum![]()
Doğuştan gelen güç diyelimEstagfurullah da sen böyle yazdıkça kendimden şüphe etmeye başladım acaba yanlış mı yapıyom diyedikkat de ediyorum ama
![]()
Normalde eski sehpamda dizimi koyarak yapıyordum, bu sehpa çok yüksek o yüzden elimi sandalyeye koyup vücut 90 derece olana kadar egilip yapıyorum.One arm dumbell row 34 kg masallahbenche dizlerinizi koyarak mi yapiyosunuz yoksa sandalyede ellerinizi koyarak mi
Valla bu hafta 12,5 la yaptım 12x3 ve 10 dan sonra kaldiramayacak gibi oldumOne arm dumbell row 34 kg masallahbenche dizlerinizi koyarak mi yapiyosunuz yoksa sandalyede ellerinizi koyarak mi
Sizce hangisi daha etkili ?Normalde eski sehpamda dizimi koyarak yapıyordum, bu sehpa çok yüksek o yüzden elimi sandalyeye koyup vücut 90 derece olana kadar egilip yapıyorum.![]()
Ama ben de kanata vuran hareket yok ve 2. Sırada oldugundan gücüm yerinde oluyorValla bu hafta 12,5 la yaptım 12x3 ve 10 dan sonra kaldiramayacak gibi oldum![]()
Valla diyecek birseyim yokAma ben de kanata vuran hareket yok ve 2. Sırada oldugundan gücüm yerinde oluyor![]()
Dizini koyarak yaptıgın daha etkili, ama benim öyle bi imkanım olmadıgımdan böyle yapıyorum, yani dizimi koysam bu kilo çıkmaz hayatta. Ama dedigim gibi benchin yerden yuksekligi fazla oldugundan sandalyeye dayanıp yapıyorumSizce hangisi daha etkili ?
En son bench 1-1.5 ay önce olimpik barla 65 kg basmıştım 7 tekrar ondan sonra bir daha bench press yapmadım şartlardan dolayıValla diyecek birseyim yokbench kaç yapıyorsun ?
)
Bu arada hareketi yanlış yaparsanız yani sırttan çok kola ve omuza vurursa hareket doğal olarak daha az basarsınız malum sırt ne kadar omuz ne kadarValla bu hafta 12,5 la yaptım 12x3 ve 10 dan sonra kaldiramayacak gibi oldum![]()
20 kg ile yapıyordum ben 1 ay önce doğrusunu izledikten sonra 15 felan düştü . yapacağım hareketleri yapmadan önce o gece hepsini izlerim 3.4 kere en doğru şekilde nasıl yapılır diye sıkıntı yok yani nizamiyetleBu arada hareketi yanlış yaparsanız yani sırttan çok kola ve omuza vurursa hareket doğal olarak daha az basarsınız malum sırt ne kadar omuz ne kadar![]()
Burda yargılamak amacıyla sormuyorum kusura bakma öyle anlasildiysa ...20 kg ile yapıyordum ben 1 ay önce doğrusunu izledikten sonra 15 felan düştü . yapacağım hareketleri yapmadan önce o gece hepsini izlerim 3.4 kere en doğru şekilde nasıl yapılır diye sıkıntı yok yani nizamiyetle![]()
Yok estagfurullah ben de bundan sonraki 3 idmanımı full çekip izleyecegim insanız hatamız olabilirBurda yargılamak amacıyla sormuyorum kusura bakma öyle anlasildiysa ...