Ben 10 gündür kullanıyorum, bir kaç soruya cevap vereyim.
Kullanan onlarca arkadaştan biri zahmet edip benim de 3-5 mesaj yukarıda sorduğum soruya cevap verirse ayrıca müteşekkir olacağım. Kimsenin taş alıp kolu yorulmayacak, tek yapacağınız kutudan 1 adet kapsül çıkarıp sıvı ile birlikte içinde birikmiş tortu/toz da var mı, buna bakmak olacak. Bakıp 2 kelime var yok yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Gelelim ürüne, 10 gündür kullanıyorum. Daha önce Lipo 6 Black kullandığımı belirtmiştim.
Açık söylemem gerekirse Lipo 6 Black bende daha güzel etkiler bırakmıştı. Çok fazla antreman yapmamama rağmen belden 4-5 cm kaybettiğimi hatırlıyorum (99cm'den 94'e, kıyaslarsınız).
Tabi bu etki yanında nadiren yan etkiler de hissetmiştim. Mesela 3 tane aldığım ilk zaman tansiyon yükselmişti. Bu yüzden tek seferde hep 2 tane aldım Lipo'yu.
Hydroxycut'ta hiçbir tansiyon veya başka fiziksel yan etki yaşamadım. Ne yalan söyleyeyim, belki de bu yüzden etkisinin de çok olacağını düşünmüyorum. Malum, bu işlerin çoğu psikolojik.
Kutuyu bitirince daha sağlıklı geri bildirimde bulunurum.
Tabi kim bilir, belki de çakma ürün kullanıyorum. İşte bu yüzden bir kişinin kapsüle ışıkta bakıp içindeki sıvının yanında uç kısımlarında birikmiş toz da var mı söylemesini son bir kez daha rica ediyorum.