gaddarkemal
Yeni Üye
teşekkürler antreman yaparken sözüm affola sex içerikli şeyler düşünsek vudüttaki tes testeron seviyesi artar ve daha kuvvetli olurmuyuz? saygılar.
Tabi en başta şınav yaparken düşünebiliriz

Şaka bi yana bu mümkün değil.
Antrenmandan önce olur. Kimisi faydası olduğuna inanır. Forumda bu konunun ilgili başlıkları var. Hatta bir tane yabancı profesyonel antrenmandan önce +18 filmler diyelim biz, onları sonuna kadar izlemeyi öneriyormuş insanlara. Tabi boşalma olmayacakmış kesinlikle. Daha sonra hop ! hiç beklemeden antrenmana girecekmişiz. Bu işe yarar ya da yaramaz ama yapılabilir.
Antrenmanın ilk hareketlerinde de olabilir. Buna da eyvallah.
Ama antrenmanda zorlanmaya başladığınız an seks düşüncesini korusanız bile bu düşüncenin vücuttaki etkilerini koruyamazsınız !
Bu kadar basit. Çünkü vücut zorlanmaya başladığı an bir yere kadar sertliği, diğer etkileri sürdürür. Bir noktadan sonra sizin kapasiteniz zorlanmaya başladığı an hiç bir halt düşünemezsiniz.
Yani düşünürsünüz de hiç bir şey olmaz öyle düşündüğünüzle kalırsınız, istenilen fizyolojik etki olmaz.