supplement kürümün kullanımına yardım!!

sabah kalkar kalkmaz ,ve idmandan hemen once al,yatmadan oncede light yada az yagli sutle protein al,idman onceside protein alabilirsin.dozajlari da cok dert etme sabah 5 idmandan hemen oncede 5 al yeter.kendin ayarla bunu artik

yardımlar için saol hocam zaten hep light sütle yapıyorum 1.5 gram yağ alıyorum sütten günlük (1 lt içiyorum)
 
Bence idman sonrası al, ben katılmıyorum aartun'a, idman sonrası hızlı emildiği için daha faydalı olacaktır, ve öyle 3-5 tane yetmez sen iç, korkma zarar gelmez ;)
 
ozaman sabah+antreman öncesi+antreman sonrası şeklinde alayım dozajlarda 5-5-5 yada 6-6-6 olsun bide antreman sonrası ve yatmadan önce protein antreman öncesi ve sonrası creatin... nası? birde bunun yanında sabahları yumurta filan kullanayımmı? zaten ton balığı tüketiyorum hergün 160 gr birde akşam yemeğinde et yemeği!
 
artik bu kadarinida sorma,biraz forumu oku,gunluk protein ihtiyacini hesapla,sadece supp.lerle olmaz bu is,bunlar ek besinlerdir.
 
artik bu kadarinida sorma,biraz forumu oku,gunluk protein ihtiyacini hesapla,sadece supp.lerle olmaz bu is,bunlar ek besinlerdir.

bende zaten sadece aldığım ek besinleri yazdım. normalde yediğim peynirli tostları ve vitamin için gerekli diğer besinleri yazmadım. etli yemek zaten akşam yemeğim ton balığıda öğün arası hem karın doyurma amaçlı hem protein amaçlı. 100 proteinden 20 civarı aminodan 30 sütten 25 ton balığından 25-35 te akşam yemeğinden aralardaki besinlerdende 10-15 alsam toplam zaten 200-220 gibi bir değer veriyor. 80 kilo olduğuma göre bu sayı normal. benim yumurtayı sormamdaki amaç protein bazlı değil sadece acaba gün içinde aldıklarımda bulunmayan bir madde var da onuda almalımıyım şeklindeydi. ama uyarından öncede beslenme kısmını detaylıca okumaya koyulmuştum zaten.
 
ya benim kafam karıştı bu sitede günde kilonun 2 katından fazla yenmesi sakıncalı gibi yazılar okuyorum bende acaba yanlışmı yapıyorum diye bb.comda hesaplattım 175-280 arası çıktı. ben 79-80 kiloyum limdi 2 katı 160 eee bu işte bir terslik yokmu?
 
Back
Yukarı