yumurtanız nasıl olsun

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve Nihat_kusluoglu tarafından 15 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. Nihat_kusluoglu
    Offline

    Nihat_kusluoglu Üye

    Katılım:
    12 Ocak 2015
    Mesajlar:
    9
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    arkadaşlar uzun zamandır bıldırcın yumurtasının akını çiğ olarak içiyorum. internette araştırmalarıma göre zararlı olduğunu gördüm. her vücutcunun vazgeçilmezi olan yumurtayı siz nasıl tüketiyosunuz. pişirince pek hoşuma gitmiyor benim :)
     
  2. Calyente
    Offline

    Calyente Üye

    Katılım:
    4 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    113
    Beğenileri:
    47
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Pişmişini bile zor yerken çiğ halini düşünemiyorum :confused:
     
  3. Nanza
    Offline

    Nanza Üye

    Katılım:
    12 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    295
    Beğenileri:
    110
    Ödül Puanları:
    53
    Çiğ yumurtada bazı bakteriler bulunur. Kaynatarak bu bakterileri yok edersiniz. Kesin zararı vardır demek doğru değil ama kaynatarak yiyin garantiye alın derim

    Nexus 4 cihazımdan gönderildi
     
  4. Ezar
    Offline

    Ezar Üye

    Katılım:
    14 Mart 2014
    Mesajlar:
    366
    Beğenileri:
    151
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    sabah 6 aksam 6 cig tuketiyorum sut+nesquik ile cirpiyorum fakat nesquik ciddi gereksiz seker iceriyor definisyonda kullanilmaz

    GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
  5. bycaner
    Offline

    bycaner Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2013
    Mesajlar:
    406
    Beğenileri:
    141
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    kolestrol fazla olmaz mı sizce ? ben sabah 3 tane tam yumurta haşlarım üstüne az zeytinyağı on numara oluyor
     
  6. Ezar
    Offline

    Ezar Üye

    Katılım:
    14 Mart 2014
    Mesajlar:
    366
    Beğenileri:
    151
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    1 ay bulking de full tam olarak tukettim 12 taneyi hafif sivilcelenme ve yuzumde tuhaf bi siskinlik oldu :D simdi ise 3-4 tanesini butun cirpiyorum definisyonda 1 taneye dusurcem

    GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
  7. Nihat_kusluoglu
    Offline

    Nihat_kusluoglu Üye

    Katılım:
    12 Ocak 2015
    Mesajlar:
    9
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    O zaman cig tuketmeye devam edim bi sorun olmaz heralde.
     
  8. Ysf_Dnc
    Offline

    Ysf_Dnc Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2014
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    38
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Kayseri
    Çiğ yumurtalar çok sık görülmemekle birlikte salmonella bakterisi içerebilir. Yumurtayı pişirmek bu bakteriyi öldürür. Ayrıca çiğ yumurtanın sindiriminin uzun süreli olmasından dolayı içindeki protein vitamin ve minerallerin büyük kısmı kullanılmadan vücut tarafından atılır.
    İyi forumlar.

    Şşş!!! Sessiz olun. İnsanlar ölüyor...
     
  9. Mustimusti
    Offline

    Mustimusti Üye

    Katılım:
    18 Şubat 2014
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    408
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    Yumurtayi yazin yemek bazen sorun olabiliyor.ama kışın çerez gibi gidiyor beyazi.haşla haşla ye.ciğ tuketme
     
    Savino89 bunu beğendi.
  10. tarantino16
    Offline

    tarantino16 Üye

    Katılım:
    8 Aralık 2014
    Mesajlar:
    141
    Beğenileri:
    85
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Biraz offtopic olacak arkadaslar ama ben yumurta sayisini arttirdim 3 idi her zaman simdi 4 ve iki de sarisi onceden sari yemiyordum. Ancak alnimda sivilcelenme oldu. Acaba alakasi var midir?
     
  11. Recep1970
    Offline

    Recep1970 Üye

    Katılım:
    1 Ocak 2015
    Mesajlar:
    77
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    bunu burda sorman biraz garip olmuş , bence bi doktora git ilk önce malum bu aralar havalar çok rüzgarlı ondanda olabiliyor bazı kişilerde
     

Sayfayı Paylaş