Az önce yaptığım ve tadını beğendiğim karışımı sizlerle paylaşmak istedim. Gerekenler 1 parça tavuk göğsü İsteğe göre 2-4 tam yumurta veya beyazı (en az 1 sarı öneririm) Toz,pul ve karabiber; isteğe göre kekik,kimyon,diğer acı baharatlar 1 tatlı kaşığı zeytinyağı. -- Tavuğu alıp küçük parçalara bölüyoruz.hatta bölebildiğimiz en küçük parçalara. Yağ ile birlikte tavaya koyup beyazlaşana kadar pişiriyoruz. Yumurtaları kırıp pişene kadar karıştırıyoruz. Afiyet olsun Benim yaptığımdan bir resim. http://imgim.com/dscf2455.jpg
Baya iyiymiş. Yumurtaya sınır koymasakta olur ama tadı degısebılır gogusude arttırırız ozaman . Ben denıyecem saolasın .
Evet ama ben tadının fazla yumurtaya kaçmaması için sınır koydum.Şahsen fazla yumurtalı yiyemiyorum midem bulanıyor. Bu arada yazmayı unutmuşum, baharatları tavukla birlikte tavaya koyuyoruz. Eğer tuz almanızda sakınca yoksa az miktarda atıp çok daha güzel bir tat ortaya çıkarabilirsiniz, ben atmadığım için yazmadım.
Gayet Güzel Olmuş. Fakat Merak Ettiğim Bir Şey Var. Yumurtayı Tavada Kızartınca Protein Değerlerinden Azalma Oluyor mu ?