Yumurta yapimi hakkinda yardim

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve umut3504 tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. umut3504
    Offline

    umut3504 Üye

    Katılım:
    14 Temmuz 2014
    Mesajlar:
    404
    Beğenileri:
    30
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    5 yumurta beyazi 1 tam yiyorm haslamadan sikildim kabuklari soymakda iskence yagsiz omlet yapsam kalorisinde degerlerinde artma azalma olur mu

    GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
  2. HouseMafia
    Offline

    HouseMafia Üye

    Katılım:
    1 Eylül 2013
    Mesajlar:
    198
    Beğenileri:
    35
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Yağsız yaptıktan sonra pek bir farkı olacağını düşünmüyorum. İçine biraz da lor peyniri atarsan artısı bile olur.
     
  3. HuzursuzRuh
    Offline

    HuzursuzRuh Üye

    Katılım:
    7 Ağustos 2014
    Mesajlar:
    56
    Beğenileri:
    13
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Danışman
    Yer:
    İzmir
    kırmızı pul biber ,nane gibi baharatlarla tatlandırmanı öneririm yumurtanın kokusunu ve tuzsuz olduğu için olan tatsızlığını dengeliyor :) , değerlerinde azalma olmaz ama yine de çok katılaşana kadar pişirmemeni öneririm ayrıca sarısından bu kadar korkulmaması gerek , vücutta birikmiş olan yağların yakılmasına katkı sağlıyor sarısı(içerdiği yüksek yağ yüzdesine rağmen ) 5 beyaz 2 sarı ekleyebilirsin
     

Sayfayı Paylaş