Yumurta beyazı yemek

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve gargey tarafından 10 Ekim 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. gargey
    Offline

    gargey Üye

    Katılım:
    17 Eylül 2009
    Mesajlar:
    76
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaslar siz yumurta beyazı nasıl yiyiyorsunuz ben asla yiyemiyorum beyazı lutfen yardım edin atıyorum 10 yumartanın 3 unun sarısını alıp omlet yapsak gene tadı sarıyla birlikte olmus gibimi oluyor ici beyaz beyaz kalıyormu ben beyazına hic dayanamadıgım icin direk 5-6 taneyi beyazıyla yiyiyorum kolestrol degerlerim iyiside kotusude normalın altında oldugu icin problem yasamıyorum
     
  2. gamez34
    Offline

    gamez34 Üye

    Katılım:
    10 Ekim 2009
    Mesajlar:
    70
    Beğenileri:
    10
    Ödül Puanları:
    0
    Protein beyazında dağa çok oldugu için onu tüketin diyorlar yumurtayı kır bi kasenin içine çırp iyicene 5 dk felan öyle pişir hissetmessin ama nekadar sağlıklı olur bilmem
     
  3. BetterThanBe4
    Offline

    BetterThanBe4 Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2009
    Mesajlar:
    39
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    İstanbul/Tekirdağ
    Bazi gunler kusacakmisim gibi oluyor ama mecburen yiyorum. Arada degisiklik olsun diye 2 sari + 5 beyaza 100 gr. civari lor koyup teflonda yagsiz pisiriyorum gayet guzel oluyor.
     
    gargey bunu beğendi.
  4. darknesssword
    Offline

    darknesssword Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2009
    Mesajlar:
    586
    Beğenileri:
    174
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Ögrenci
    Yer:
    Aydın
    yemeklik salça kullan bn öyle yapıyorum ilk tavaya 1-2 yemek kasıgı su koy tavada fokurdayınca üstüne 1 çay kasıgı salca ekle erit sonra ben 4 yum. beyazı 1 sarısı 2 yemek kasıgı kesik ve bırazda karabıber koyuyorum tava teflon olunca hıc yapışmıyor zaten ve cok guzel oluyor
     
    gargey bunu beğendi.
  5. yolcu02
    Offline

    yolcu02 Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2009
    Mesajlar:
    446
    Beğenileri:
    150
    Ödül Puanları:
    43
    en iysi haşlama hem kolay hem zahmetsiz hem ucuz
     

Sayfayı Paylaş