Yumurta Beyazı nasıl tüketilmeli

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Tüplüveöfkeli tarafından 21 Ağustos 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. Tüplüveöfkeli
    Offline

    Tüplüveöfkeli Üye

    Katılım:
    2 Kasım 2011
    Mesajlar:
    35
    Beğenileri:
    7
    Ödül Puanları:
    18
    Yumurta beyazını kahvaltıda kullanacağım ancak nasıl kullanmalıyım dırek sade olarakmı ayırıp yemelıyım yoksa krep felan seklınde yapıpmı ? ve kac yumurta yemem gerek 2 yeterlımıdır ?
     
  2. Bodyyci
    Offline

    Bodyyci Üye

    Katılım:
    8 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    422
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    38
    Yer:
    İstanbul
    4-8 arası yeterlidir
     
  3. neverbackdown.
    Offline

    neverbackdown. Üye

    Katılım:
    11 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    1.016
    Beğenileri:
    672
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Haşlayarak yemelisin özellikle beyazı çok önemli. 4 beyaz yesen iyidir..
     
  4. bela03
    Offline

    bela03 Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    72
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Meslek:
    Öğrenci/Ayakkabıcı
    Yer:
    İstanbul
    @neverbackdown,

    Neden beyazı bu kadar önemli açıklar mısın ?
    Bunu herkes biliyorki, sarı yumurtanın; aminoasit profili daha iyidir.
    Yoksa içindeki yağ ve kolesterol oranımı korkutuyor sizi.

    @tüplüveöfkeli,

    sana gelirsek, haşlayıp yada tavada pişirmek sana kalmış.
    Kaç tanede yiyeceğine sen, ihtiyacına göre belirlemelisin.
     
  5. UnderCoveR
    Offline

    UnderCoveR Üye

    Katılım:
    19 Mart 2011
    Mesajlar:
    82
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    18
    Yer:
    istanbul
    haşlayarak yemek gibi bi zorunlulugun yok istersen tavada yumurta akları + 1 sarısı ekleyerek güzel bi omlet yapabilirsin sahsen yumurta pistikten sonra beyazı ayıklamaktan daha pratik ve lezzetli oluyo kac tane yicegin ise senin günlüük ihtiyacına baglı
     

Sayfayı Paylaş