Yumurta Ak lı Yulaflı Kepekli Krep

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve ysinanata tarafından 1 Ekim 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. ysinanata
    Offline

    ysinanata Üye

    Katılım:
    22 Eylül 2012
    Mesajlar:
    5
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Şef
    Yer:
    İstanbul
    Protein açısından zengin düşük kalorili Lezzet ister sıcak ister soğuk Protein bar :) gibi


    Öncelikle züccaciye mağazalarından Bir adet crep tavası alıyoruz Maksimum 10 TL.

    Malzemeler :

    Eti Lifalif Yulaf ezmesi 500 gr
    Nuhun Ankara Buğday kepeği
    Sınırsız yumurta ama bir öğün için 5 tane yeterli kendim için
    İsteğe bağlı tuz veya şeker yada tatsız yada tuzsuz


    Hazırlanışı ; Derin bir kaba yumurta akını 5 adet Yulaf ezmesi 100 gr Buğday kepeği 50 gr karıştırıyoruz miksere filan gerek yok

    Tavamızı zeytinyağı ile yağlıyoruz en kısık ateşte kızdırıyoruz ortasına krep suyunu döküp 1 dk içinde çeviriyoruz müthiş lezzetli ister tuzlu ister tatlı servis ediyoruz Afiyetle yiyoruz.
     
  2. uzzman
    Offline

    uzzman Yeni Üye

    Katılım:
    10 Eylül 2012
    Mesajlar:
    280
    Beğenileri:
    52
    Ödül Puanları:
    0
    Okuyunca midemde değişmeler oldu yiyebileceğimi hiç sanmıyorum :(
     

Sayfayı Paylaş