mrb. aranızda yumurta akı tozu kullanan varmı. sabah yada akşammı kullanmalıyız yoksa spordan sonramı uygun olur. en önemlisi bunu nasıl kullanacağız direk suyla karıştırıp içsek sindirilebilirmi? pişirmekmi gerekiyor? walla ben cvbı bulamadım. bu arada tadı hayatta alabileceğinizi en iğrenç tad haberiniz olsun
bence sabah kahvaltıda ve antremandan yarım saat sonra falan kullanabilirsin şimdi süt ile iç diye tavsye vercem ama geçen gün bi arkadaş fizik hocasından duymuş süt ile yumurta beraber tüketilirse birbirinin protein lerini kesiyorlarmış ne kadar doğrudur bilmiyorum ama riske atmamak lazım o yüzden mecbur su ile tüketmen gerekir bence ve antreman sonrası vücuda protein lazım olduğundan antreman sonrasında kullanman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
ya senin elinde yumurta akı tozu yokmu bu tozu ya su ile karıştırcan içicen yada süt ile ama bence su ile daha sağlıklı olur antreman öncesi ve sonrası kullansan iyi olur bilhassa antreman sonrası kullanmalısın vücudun un protein ihtiyacını çabuk karşılaması bakımından
Arkadaşım yumurta akı tozunu sulandırırken bir birim tozu 7 birim suyla karıştırcaksın mesela 50 gr toza 350 gr su gibi..Ayrıca internetten araştırıp kolayca bulabilirsin..
Arkadaşlar bende yumurta akı tozu aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Ben muzlu süte karıştırıp içiyorum. Kalsiyumla Protein birleştimi birişe yaramaz die duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce bu yumuta akı tozunu en faydalı şekilde nasıl tüketebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhaba, bu konu cok muallakta kaldi gercekten. Ayni tozdan bende de var. Bir sure 1e 2 oraninda su ile bir olcek Nesquik katarak pisireyim dedim ama tadi ve kivami Nesquik'li terlik gibi oldu. Aramizda bu iki soruyu net olarak cevaplayabilecek kimse yok mu? * Bu toz yuksek isida atomize edilip kurutuluyorsa pismis sayilir mi? Pisirmeden kullanabilir miyiz? * Sut ve sut urunleri ile karistirmanin gercekten bi sakincasi var midir? Konu hakkinda verilecek cevaplar benim icin buyuk onem tasiyor. Simdiden herkese tesekkur ederim. Saygilar.