yumurta akı tozu

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve gurkan39 tarafından 10 Aralık 2009 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. gurkan39
    Offline

    gurkan39 Yeni Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    mrb. aranızda yumurta akı tozu kullanan varmı. sabah yada akşammı kullanmalıyız yoksa spordan sonramı uygun olur. en önemlisi bunu nasıl kullanacağız direk suyla karıştırıp içsek sindirilebilirmi? pişirmekmi gerekiyor? walla ben cvbı bulamadım. bu arada tadı hayatta alabileceğinizi en iğrenç tad haberiniz olsun :D
     
  2. clubberfree
    Offline

    clubberfree Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2009
    Mesajlar:
    287
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    0
    bence sabah kahvaltıda ve antremandan yarım saat sonra falan kullanabilirsin
    şimdi süt ile iç diye tavsye vercem ama geçen gün bi arkadaş fizik hocasından duymuş süt ile yumurta beraber tüketilirse birbirinin protein lerini kesiyorlarmış ne kadar doğrudur bilmiyorum ama riske atmamak lazım o yüzden mecbur su ile tüketmen gerekir bence ve antreman sonrası vücuda protein lazım olduğundan antreman sonrasında kullanman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum
     
  3. gurkan39
    Offline

    gurkan39 Yeni Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    suya katınca çiğ yumurtamı olmuş oluo anlamadımki, pişmişmi yenmesi gerekir çiğmi ?
    bilen varmı
     
  4. clubberfree
    Offline

    clubberfree Üye

    Katılım:
    19 Kasım 2009
    Mesajlar:
    287
    Beğenileri:
    50
    Ödül Puanları:
    0
    ya senin elinde yumurta akı tozu yokmu bu tozu ya su ile karıştırcan içicen yada süt ile ama bence su ile daha sağlıklı olur antreman öncesi ve sonrası kullansan iyi olur bilhassa antreman sonrası kullanmalısın vücudun un protein ihtiyacını çabuk karşılaması bakımından
     
  5. gurkan39
    Offline

    gurkan39 Yeni Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    başka kullanan arkadaşlar yokmu, nasıl sonuç aldınız
     
  6. LSG
    Offline

    LSG Üye

    Katılım:
    24 Şubat 2007
    Mesajlar:
    66
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    Nerde satılıyor?
     
  7. gurkan39
    Offline

    gurkan39 Yeni Üye

    Katılım:
    6 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    internette bi site var hammadde yumurta tozu die arattır , reklam yapmak istemem yasak sanırım
     
  8. nuri07
    Offline

    nuri07 Üye

    Katılım:
    8 Ekim 2009
    Mesajlar:
    39
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Arkadaşım yumurta akı tozunu sulandırırken bir birim tozu 7 birim suyla karıştırcaksın mesela 50 gr toza 350 gr su gibi..Ayrıca internetten araştırıp kolayca bulabilirsin..
     
  9. felsefy
    Offline

    felsefy Üye

    Katılım:
    6 Mart 2011
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar bende yumurta akı tozu aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Ben muzlu süte karıştırıp içiyorum. Kalsiyumla Protein birleştimi birişe yaramaz die duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce bu yumuta akı tozunu en faydalı şekilde nasıl tüketebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
     
  10. SanctumViatas
    Offline

    SanctumViatas Üye

    Katılım:
    11 Nisan 2012
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Meslek:
    VoIP Uzmanı
    Yer:
    Istanbul
    Merhaba, bu konu cok muallakta kaldi gercekten. Ayni tozdan bende de var. Bir sure 1e 2 oraninda su ile bir olcek Nesquik katarak pisireyim dedim ama tadi ve kivami Nesquik'li terlik gibi oldu. Aramizda bu iki soruyu net olarak cevaplayabilecek kimse yok mu?

    * Bu toz yuksek isida atomize edilip kurutuluyorsa pismis sayilir mi? Pisirmeden kullanabilir miyiz?
    * Sut ve sut urunleri ile karistirmanin gercekten bi sakincasi var midir?

    Konu hakkinda verilecek cevaplar benim icin buyuk onem tasiyor. Simdiden herkese tesekkur ederim.

    Saygilar.
     

Sayfayı Paylaş