?? YULAF EZMESİ TARİFLERİ ??

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve HaDeSS tarafından 24 Mayıs 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 7 üye.
  1. HaDeSS
    Offline

    HaDeSS Üye

    Katılım:
    27 Eylül 2014
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Herkes bildiği yulaf ezmesi tarifleri yazsın.

    Ben yulaf ezmesini 5 dakika sıcak suda bekletip ardından 5 dakikada sütün içinde beklettikten sonra bal ve kuru meyve falan eklerim.
     
  2. nazirheyal
    Offline

    nazirheyal Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2015
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Yulaf ı shake halinde tüketiyorum . Muz yulaf süt 1 çay kaşığıda tarçın ;)
     
  3. erol612
    Offline

    erol612 Üye

    Katılım:
    3 Temmuz 2015
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    1 Bardak yulaf
    1 bardak süt
    1 yemek kaşığı tahin
    2 yemek kaşığı bal

    Hepsini bir kapta karıştırıp yiyin. Afiyet olsun.
     
  4. AestheticSquad
    Offline

    AestheticSquad Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2015
    Mesajlar:
    40
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Market ve Franchıse İşletmeci.
    Yer:
    Trabzon
    250gr sütaş yoğurt 1 su bardagı yulaf 1 ölçek protein tozu 2 adet ince kesilmiş muz dondurucuda 1 saat beklet dondurma kıvamında oluyor.
    5 yumurta 1 tam 4 beyazı 1.5 bardak yulaf 1 yemek kaşıgı fıstık ezmesi 3 çay kaşıgı kahve 1 ölçek protein tozu karıştırıp omlet yap.
    1 su bardagı lor yarım su bardagı yulaf muz yada çilek 1 olcek proteın tozu 500ml süt blender dan geç meyveyi abartma.
    1.5 su bardagı yulaf 2 su bardagı su 3 kaşık fıstık ezmesi mikrodalgada lapa yap veya ocakta farketmez.
     
  5. casper55
    Offline

    casper55 Üye

    Katılım:
    9 Ekim 2013
    Mesajlar:
    50
    Beğenileri:
    16
    Ödül Puanları:
    18
    1 muz 1 bardak yulaf 2 tam yumurta sulandırmak için süt çeyrek bardak miktarı kendinizde ayarlayabilirsiniz blendırda karıştırın veya elinizde tavayı peçete ile yağlayın ve pişirin çok kuru olmamasına dikkat edin pişerken ben bu tarife mama adı veriyorum denemenizde fayda var
     
  6. ozyyningezegeni
    Offline

    ozyyningezegeni Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2015
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Kameraman
    Yer:
    Ordu
    Ne şekilde yerseniz yiyin ama hepsini bi anda mideye indirmeyin.
     
  7. casper55
    Offline

    casper55 Üye

    Katılım:
    9 Ekim 2013
    Mesajlar:
    50
    Beğenileri:
    16
    Ödül Puanları:
    18
    Sebebi nedir
     
  8. ozyyningezegeni
    Offline

    ozyyningezegeni Üye

    Katılım:
    4 Haziran 2015
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Kameraman
    Yer:
    Ordu
    Sindirim ağızda başlar, iyice çiğnenmelidir. Tükürüğün içindeki amilaz enzimi nişastaların ön sindirimi için gereklidir. Eğer kişi çok hızlı yiyorsa hem aşırı kalori alarak şişmanlar hem de sindirim sistemine aşırı yük getirir.
     
  9. Sandiegotr
    Offline

    Sandiegotr Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    43
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    İstanbul
    Daha az kalorili tarifi olan yokmu?

    D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     

Sayfayı Paylaş