Yulafı Sütle Kaynatmak Besin Değerlerini Öldürürmü

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Modifix tarafından 25 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. Modifix
    Offline

    Modifix Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2012
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Merhaba, yulafı sütle kaynatarak tüketebiliyorum ancak ve tadı sütlaçla aynı oluyor. Ancak besin değerleri kaynama sırasında düşermi , boşamı tüketiyorum merak ettim?

    Forumda bir cok kişi düşer demiş , bütün konuları okudum elimden geldigince ama kimse kesin konuşmamış. Bu yüzden konu açma geregi duydum
     
  2. Blonde
    Offline

    Blonde Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    1.999
    Beğenileri:
    754
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
  3. Modifix
    Offline

    Modifix Üye

    Katılım:
    15 Aralık 2012
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    13
    Henüz mikrodalgam yok, alınca öyle yapıcam teşekkürler :) vede yulafı normal tüketemeyen herkese tavsiye ederim. sütle kaynattıktan sonra iki çay kaşığı bal eklerseniz tam bir sütlü tatlı oluyor yulaf :)
     
    Blonde bunu beğendi.
  4. Blonde
    Offline

    Blonde Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    1.999
    Beğenileri:
    754
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Öğrenci
    Yer:
    Ankara
  5. Lorethlorien
    Offline

    Lorethlorien Üye

    Katılım:
    6 Haziran 2014
    Mesajlar:
    528
    Beğenileri:
    401
    Ödül Puanları:
    63
    Cinsiyet:
    Bay
    öyle yemekle hiç uğraşma. blender a koy 100gr yulaf, koy 500ml süt, koy bir muz karıştır iç. hem kolay hem de besin degerlerinde kaybolma yok :)
     

Sayfayı Paylaş