Yemeklerin değerlerine zeytinyağıda eklenmeli mi?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Viomann tarafından 2 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. Viomann
    Offline

    Viomann Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2016
    Mesajlar:
    25
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben yemekleri pişirmek için zeytinyağı kullanıyorum. Bunun değerlerini de yemeğime ekleyeyim mi?
    Biryerde zeytinyağının pişince besin değerlerini kaybettiğini duymuştum ve aklıma takıldı.
     
  2. Svastika
    Offline

    Svastika Üye

    Katılım:
    18 Haziran 2014
    Mesajlar:
    281
    Beğenileri:
    97
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    İngilizce Öğretmeni
    Yer:
    Eskişehir
    Daha kalorili olabilir.
     
  3. Viomann
    Offline

    Viomann Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2016
    Mesajlar:
    25
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Biliyorum.Ketojenik diyete başladım ve zeytinyağını çiğ çekemiyorum,yiyemiyorum.Bende bunun için pişirmek için kullanıyorum.Besin değerlerini ekliyeyim mi?
    --- Mesaj birleştirildi, 2 Haziran 2016 ---
    Çünkü zeytinyağının pişince besin değerlerini kaybettiğini duymuştum.
     
  4. Dynamo
    Offline

    Dynamo Üye

    Katılım:
    21 Ekim 2011
    Mesajlar:
    1.137
    Beğenileri:
    1.714
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul
    Tabiki ekle. Besin değeri dediğin sadece yağ var zaten. Kayboluyor olsa bütün yemekleri yağlı yapar rahatça yerdik. :)
     
    Viomann bunu beğendi.
  5. Viomann
    Offline

    Viomann Üye

    Katılım:
    17 Nisan 2016
    Mesajlar:
    25
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    13
    Cinsiyet:
    Bay
    Tamam teşekkürler.
     

Sayfayı Paylaş