yemeği piştikten sonra mı tartılmalı?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve hasim301 tarafından 23 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. hasim301
    Offline

    hasim301 Üye

    Katılım:
    27 Nisan 2012
    Mesajlar:
    565
    Beğenileri:
    66
    Ödül Puanları:
    38
    mesela geçen taşlık aldım yarım kilo pişirdim piştikten sonra 400grammı ne geldi diyetteyim grama falan çok dikkat ediyorum nasıl tartmalıyım protein değerleri neye göre belirleniyor?
     
  2. Ascomycetes
    Offline

    Ascomycetes Üye

    Katılım:
    3 Şubat 2014
    Mesajlar:
    294
    Beğenileri:
    65
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Çiğ değerlere göre değerleniyor. Örn: 100 gr tavuk göğsü piştikten sonra ortalama 70 gr civarı kalıyor.
     
  3. Acemii
    Offline

    Acemii Üye

    Katılım:
    22 Mart 2015
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Çiğ olarak baz alacaksın kardeşim besin değerleri Ürünlerin pişmemiş(Çiğ) değerleridir
     

Sayfayı Paylaş