Yediğimiz Proteinli Yiyeceğin Kana Karışması Hakkında

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve oliestranjeu tarafından 27 Aralık 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. oliestranjeu
    Offline

    oliestranjeu Üye

    Katılım:
    29 Kasım 2010
    Mesajlar:
    187
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    0
    Arkadaşlar

    misal veriyorum haşlanmış tavuk göğsü yedik veyahut yumurta beyazı vs. kana karışma süresi ne kadar zaman alır ?
     
  2. can12
    Offline

    can12 Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2010
    Mesajlar:
    10
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    ne yedigini yazarsan iyi olur çünkü bir tavuk ile bi dana etinin yada bi ton balığının sindirilme süreleri farklıdır yani verdigin örneğe verilen cevap sadece tavuk için olacaktır.
     
  3. oliestranjeu
    Offline

    oliestranjeu Üye

    Katılım:
    29 Kasım 2010
    Mesajlar:
    187
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    0
    tamam işte tavuk ne kadar zamanda karısıor kana proteini
     
  4. Jacoburak
    Offline

    Jacoburak Üye

    Katılım:
    16 Ekim 2010
    Mesajlar:
    275
    Beğenileri:
    62
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    istanbul,beykoz
    Bence çok geç..bana kalırsa en az 2 saat,sindirimi zor bi yiyecek tavuk zaten boğazdan bile zor geçiyor..
    Saman gibi zaten..Hem bu sıvı değilki direk karışsın kana :)Wheyin bile 20-25 gibi bi emilim süresi var kiii whey yani suyla çabuk emilir ;)
     
  5. SAVAŞ74
    Offline

    SAVAŞ74 Üye

    Katılım:
    20 Eylül 2010
    Mesajlar:
    1.329
    Beğenileri:
    1.281
    Ödül Puanları:
    123
    Yer:
    İstanbul
    benimkisi cahil mantığı: ne zaman zehirlensem (ki biri tavuk biri normal yemek biri yağı bozuk bir çatal, diğeri de kefir sonrası toplam 4 defa zehirlendim), ilk sancılar yemeği yedikten tam 1 saat sonra başlıyor. demek ki mide sindirdiği şeyin ne olduğunu 1 saat sonra anlıyor :D
     

Sayfayı Paylaş