Yaz aylarında besinleri muhafaza etme

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Kennicky tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 2 üye.
  1. Kennicky
    Offline

    Kennicky Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2011
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Arkadaşlar merhaba, forumda ilk konum olduğu için tam olarak başlığın burası mı olduğunu bilmiyorum. Benim sorum yaz aylarında iş yerinde öğünlerimizi yanımızda taşıyorsak bunları nasıl muhafaza edebiliriz? Yani tavuk gibi besinler bilindiği üzere çabuk bozulan besinler ve bunları sabahtan pişirip paketlediğimizde öğle yemeğine kadar bozulur mu? Bu konuda deneyimli arkadaşlar tecrübelerini aktarabilirlerse çok sevinirim.
    Tabi ki iş yerinde buzdolabı olmadığını düşünüyoruz.
     
  2. Kennicky
    Offline

    Kennicky Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2011
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Bilgisi olan yok mu?
     
  3. Kennicky
    Offline

    Kennicky Üye

    Katılım:
    6 Ocak 2011
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Yok mu konuyla ilgilenen bir insan bile ?
     
  4. octeniskrup
    Offline

    octeniskrup Üye

    Katılım:
    8 Eylül 2014
    Mesajlar:
    1.680
    Beğenileri:
    2.290
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Finansal analist - personal trainer
    Yer:
    Yurtdisi
    Is yerinde buzdolabi yoksa yaz sicaklarinda ne yazik ki bozulur, tabi isyerinin klimali olmadigini dusunuorum.
     

Sayfayı Paylaş