Ben Gürcistan vatandaşı bir Azeriyim, ama Türkiye'de yaşıyorum, Gürcistan'da kırmızı etin kilosu 15 Lari, yani 6 dolar falan.
Ben kendim 12 ayda bir vize olarak gidiyorum, ama ayda bir gidip gelen arkadaşlarım var, her gittiklerinde parasını verip 15 kilo falan kırmızı et aldıracağım, aslında son 1 haftadır başladım bu muhabbete, önceden tavuk göğsü yiyordum. 2 Senelik spor hayatımda nasıl akıl edememişim diye düşünüyorum.
Günde 700 gram et yiyen biri olarak, Türkiye gibi etin pahalı olduğu bir ülkede, artık her gün kırmızı et yiyebilmek gibi bir lüks yaşayacağım.
Üstelik hiçbir yerde bulamayacağınız kadar doğal bir et, köylünün kendisi kesip satıyor.
Son düzenleme: 7 Şubat 2016