Yağsız tavuk kızartmak mümkün mü ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve lantis44 tarafından 23 Şubat 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 9 üye.
  1. Desperate81
    Offline

    Desperate81 Yeni Üye

    Katılım:
    11 Ekim 2008
    Mesajlar:
    346
    Beğenileri:
    60
    Ödül Puanları:
    0
    haslama yemeyin ben cok az yag koyuyorum tavukları kucuk kucuk dogruyorum az bisey cevirdikten sonra sarımsak bi dis yeterli onu da dograyıp katıyorum pul biber cesni kimyon kekik arzunuza gore atarsınız yarım bardak su koyun 15 dakikada tavuk hazır mis gibi suyunu cektikten sonra biraz da kızarsın ben oyle daha cok seviyorum
     
  2. Prophetie
    Offline

    Prophetie Üye

    Katılım:
    15 Şubat 2010
    Mesajlar:
    30
    Beğenileri:
    5
    Ödül Puanları:
    0
    Tost makinasına yağlı kağıt koy ama tostu bastırmadan pişir. Tek taraflı olarak. Hatta ben direk yanında yiyorum :D sıcak oluyo iyice xD
     
  3. catterpiller
    Offline

    catterpiller Üye

    Katılım:
    4 Nisan 2009
    Mesajlar:
    78
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    ben kızartıyorumda çok az yağ koyuyorum acaba protein değerinde azalma olurmu ?
     
  4. dishiwelet
    Offline

    dishiwelet Üye

    Katılım:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    885
    Beğenileri:
    528
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bayan
    Meslek:
    fitness antrenörü
    Yer:
    antalya
    bende tavuk fleto alıyorum kusbası gibi dogruyorum teflon tavada azcık suyla kısık ateste pismeye bırakıyorum sonra da kavrulmus gibi oluyor üstüne de biraz pul biber atıyorum super oluyor
     

Sayfayı Paylaş