Yagı azaltılmıs olan gıdanın karbonhidratı cogaltılmıstır baska caresi yok terazi küfesi gibi dusunun birini alırsanız dengelemek icin digerini koyarsınız
karbonhidratlar bizi yaglara gore daha cok yaglanırırlar birde sütün icilmemesini öneriyor hocalar inek sütü inek icindir insan icin degil
en iyisi icilmemesi
icilecekse tam yaglı olanlar tüketilmeli
bunu genelleyebiliriz 1 gofret yemissin 1 bardak kola icmissin nolcak gibi hepsi tek basına birsey yapmaz fakat
vucudumuzun alısık olmadıgı her gıda allastoz ( beynin ön bölgesi ) a etki eder ve beyinde asırı duyarlılık olusur. Mesela sütdeki kazeimorfin morfin etkisi gosteriyor beyinde bu uyusturucuya yavas yavas alısıyor tahıl ürünlerindeki glutemorfin gibi bunlar beynin ön bölgesine damla damla birikiyor . Bir gün o bardak doldugu zaman pes pesine hastalıklar ortaya cıkıyor insanlar hasta olmaya basladıgı zaman degisik degisik hastalıklar arda arkasına geliyor
bunun nedeni bence bozulan ic organlar degil beynin yeterince vucudu idare edemesi beynin idare edemesinin sebebide bagımlılık yapan alıskanlıklarımız
Son düzenleme: 16 Ocak 2012