yüksek proteinli makarna

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve beyazcocuk tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. beyazcocuk
    Offline

    beyazcocuk Üye

    Katılım:
    31 Ocak 2010
    Mesajlar:
    38
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Kendi imkânlarım la tam buğday unlu, yumurta proteinli makarna yaptım. Sıfır tuz. Aşağıdaki besin değerleri nasıl?

    Yaklaşık değerler
    %15 yumurta proteini
    %7 tam buğday proteini
    %60 karbonhidrat
    %? Lif. :)
    %0 tuz. Ben deklemedim. Unun içinde tuz varsa bilemiyorum.

    Yumuşaklık yönünden et döneri anımsattığı bana. 100 gr i bir öğün için yetiyor. IMG_20160226_173004-1.jpg
     

Sayfayı Paylaş