Yüksek besin değerli,dayanıklı protein barı

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve MeTaLLiCaT tarafından 6 Nisan 2010 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 8 üye.
  1. MeTaLLiCaT
    Offline

    MeTaLLiCaT Üye

    Katılım:
    10 Ekim 2005
    Mesajlar:
    131
    Beğenileri:
    293
    Ödül Puanları:
    73
    Meslek:
    Bilgisayar Müh.
    Yer:
    İzmir
    Arkadaşlar geçen ay denediğim ve memnun kaldığım bir tarifi paylaşmak istiyorum. İş ve okul için ideal.

    1 kavanoz bal
    fıstık ezmesi 1-1.5 kavanoz
    1 kg whey
    250gr buğday ruşeym (bu buğdayın proteini yüksek olan kısmı)

    Şimdi gelelim tarife. Adım adım anlatmak gerekirse:

    1-)Hepsini tepsiye boca edin yoğurun. Bitti :D

    Wheyle balı unla su gibi düşünün,whey artık karışmıyor tozlar havada uçuşuyosa bal katmanız gereklidir. En son altın sarısı bir hamur çıkıyo ortaya. İçinde süt olmadığı için bozulması söz konusu değil. Ben şahsen işteyken 10gibi ve 3 gibi 100gr yiyorum bu şekilde yaklaşık 2 hafta bi hamur beni götürüyor. Kilo almak yada extra enerji içinde kullanılabilir. Ben sonuçlarından memnunum. Odadaki bayan arkadaşlar one gene çıkınını çıkardın diye sorup içeriğini öğrendiğinde biraz tedirgin oldular ama benim efendiliğimi bildiklerinden fazla sürmedi :)

    Tavsiye ediyorum özellikle taşıması saklaması sorunsuz. Daha sonra içine extra karbonhidrat isteyenler megamass gibi bişiler atabilir yada farklı tadlar için hindistancevizi rendesi atabilirsiniz ben şu an bunları deniyorum yine sonuçları yazabilirim.

    Not:Hamuru yoğururken yaklaşık 30dk sürdüğü için önkol antremanınıda aradan çıkarıyorsunuz :)
     
    muho444, SystemHasFailed, Salash ve diğer 2 kişi bunu beğendi.
  2. tolgacanalp
    Offline

    tolgacanalp Üye

    Katılım:
    14 Nisan 2007
    Mesajlar:
    84
    Beğenileri:
    8
    Ödül Puanları:
    18
    Yer:
    ankara
    gece gece güldürdün allahta seni güldürsün
     
  3. YesiLZeytin
    Offline

    YesiLZeytin Üye

    Katılım:
    26 Nisan 2009
    Mesajlar:
    313
    Beğenileri:
    198
    Ödül Puanları:
    53
    Beni de çok güldürdün :)

    Tarifindeki yeni denemelerin sonuçlarını da burda paylaşırsan mutlu oluruz.
     
  4. ARNOLDschwarzeneggeR
    Offline

    ARNOLDschwarzeneggeR Üye

    Katılım:
    23 Temmuz 2007
    Mesajlar:
    1.227
    Beğenileri:
    371
    Ödül Puanları:
    93
    Yer:
    C:\
    güzel tarif. tadıda güzeldir. bunu fırınlıyomusun?
     
  5. SystemHasFailed
    Offline

    SystemHasFailed Üye

    Katılım:
    15 Ağustos 2008
    Mesajlar:
    57
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    18
    Yer:
    Eskişehir - Merkez
    Baya gider bu valla
    1 er kavanoz 1 kg da whey :D
     
  6. angel_f!re
    Offline

    angel_f!re Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2010
    Mesajlar:
    182
    Beğenileri:
    82
    Ödül Puanları:
    38
    onu da yapsa tam kurabiye çıkar bundan :)
     
  7. bruce123
    Offline

    bruce123 Yeni Üye

    Katılım:
    31 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    407
    Beğenileri:
    169
    Ödül Puanları:
    0
    1 kg wheymi :D toza yazık etme bence :D
     
  8. wormwood3
    Offline

    wormwood3 Üye

    Katılım:
    25 Nisan 2010
    Mesajlar:
    48
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    ohA 1 kg wheyi sütle karısdırıp icsen sana 3 hafta qider daha yararlı olacaqın düsüncesindeyim
     
  9. oklahoma
    Offline

    oklahoma Yeni Üye

    Katılım:
    14 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    1.005
    Beğenileri:
    322
    Ödül Puanları:
    0
    para problem deil galiba oyleyse neden olmasın. sahsen parasal anlamda pek iç açıcı bir durumum olmadıgı için su aralar wheyi riske edemem.
     

Sayfayı Paylaş