Vegan protein bar için aslında vegan protein tozu (soya proteini,pirinç proteini,vs) gerekli ve ülkemizde şuan vegan protein tozu olarak sadece Hardline VMAX var,fakat o da şuan stoklarda yok. Ama gene de elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ve benim tarifim şu şekilde : Fırını önceden 300° ısıt Soya sütü + Yulaf Ezmesi + Muz + Çilek + Kabartma Tozu + Toz Tarçın + Toz Hindistan Cevizi + İsteğe göre Esmer Şeker bunları bir kapta blenderdan geçir. İçine isteğe göre kuru üzüm,kuru kayısı,incir vs gibi ekleyebilirsin. Fırının tabanını Fındık Yağıyla hafifçe yağla.Oluşan karışımı fırın tepsisine boşalt,30 dk pişir.İster hemen sıcak sıcak ye kek gibi istersen buzdolabında soğumasını bekle ve dikdörtgen şeklinde parçalara ayır soğuk ye. Ekstra Tavsiye : Eğer tadı yavan geldiyse soğuduktan sonra üzerine Vişneli Sos dökebilirsin.