Vegan için protein bar?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Lisra tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. Lisra
    Offline

    Lisra Üye

    Katılım:
    2 Haziran 2014
    Mesajlar:
    51
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Soru açık vegan için Protein bar nasıl yapılır
     
  2. Berkay Türkkan
    Offline

    Berkay Türkkan Üye

    Katılım:
    19 Şubat 2012
    Mesajlar:
    1.895
    Beğenileri:
    2.283
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Fitness Model
    @veggiegulc mesajı gördüğünde detaylı bir cevap verecektir.
     
  3. themertyildiz
    Offline

    themertyildiz Üye

    Katılım:
    2 Eylül 2011
    Mesajlar:
    410
    Beğenileri:
    952
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Bursa
    Vegan protein bar için aslında vegan protein tozu (soya proteini,pirinç proteini,vs) gerekli ve ülkemizde şuan vegan protein tozu olarak sadece Hardline VMAX var,fakat o da şuan stoklarda yok. Ama gene de elimden geldiğince yardım etmek istiyorum ve benim tarifim şu şekilde :

    Fırını önceden 300° ısıt
    Soya sütü + Yulaf Ezmesi + Muz + Çilek + Kabartma Tozu + Toz Tarçın + Toz Hindistan Cevizi + İsteğe göre Esmer Şeker bunları bir kapta blenderdan geçir. İçine isteğe göre kuru üzüm,kuru kayısı,incir vs gibi ekleyebilirsin.
    Fırının tabanını Fındık Yağıyla hafifçe yağla.Oluşan karışımı fırın tepsisine boşalt,30 dk pişir.İster hemen sıcak sıcak ye kek gibi istersen buzdolabında soğumasını bekle ve dikdörtgen şeklinde parçalara ayır soğuk ye.

    Ekstra Tavsiye : Eğer tadı yavan geldiyse soğuduktan sonra üzerine Vişneli Sos dökebilirsin.
     
    Berkay Türkkan bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş