TON BALIKLI VE SALATALIKLI YAZ SUŞİSİ

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve htcoksz tarafından 7 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. htcoksz
    Offline

    htcoksz Üye

    Katılım:
    27 Kasım 2015
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bayan
    Malzeme

    Pirinç 1 çay bardağı

    Su 3 çay bardağı

    Pirinç Sirkesi 2 yemek kaşığı

    Konserve Ton Balığı 1 adet (100 gr)

    Salatalık 1/2 adet

    Nori(suşi yosunu) 2 adet

    Yapılışı

    Pirinçleri yıkadıktan sonra suda kaynatınız. Haşlanınca soğuk suda yıkayıp süzünüz Pirinç sirkesiyle karıştırınız. Küp doğranmış salatalık ve ton balığını

    pirinçle harmanlayınız. Karışımı norinin üzerine yayıp, rulo yaptıktan sonra ince dilimler halinde kesiniz.
     
  2. abseto
    Offline

    abseto Üye

    Katılım:
    1 Ekim 2015
    Mesajlar:
    1.310
    Beğenileri:
    549
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    yalnız suşide malzemeler çiğ olmuyomu :D
     
  3. htcoksz
    Offline

    htcoksz Üye

    Katılım:
    27 Kasım 2015
    Mesajlar:
    44
    Beğenileri:
    20
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bayan
    İstersen çiğ de yapabilirsin. İstersen pişmiş :)
     
    abseto bunu beğendi.
  4. Ironpump15
    Offline

    Ironpump15 Üye

    Katılım:
    3 Ekim 2014
    Mesajlar:
    404
    Beğenileri:
    242
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay

Sayfayı Paylaş