ton balığı ve tavuk göğsü ile ilgili

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve xxxx1112 tarafından 29 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 3 üye.
  1. xxxx1112
    Offline

    xxxx1112 Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    istanbul
    beyler biliyorum biraz gereksiz kusura bakmayın benim bu dördüncü ayım ton balığı ve tavuk göğsü yiyorum o tonbalığı konservesini açınca o koku beni bitiriyor tadıda tavuk göğsü yine iyi ama bunlar için herhangi bi sos bilen varsa bide bütün bir tavuk göğsü ne kadar protein eder bilen varsa bana çok yardım etmiş olur
     
  2. NumLock
    Offline

    NumLock Üye

    Katılım:
    5 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    226
    Beğenileri:
    42
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    samsun
    Ton balığını limonsuz yersem bazen tiksiniyorum.Marul-soğan-limon-ton balığı falan sandviç yapmayı dene.
    Kokusu tadı değilde biraz kurcalarsan içinde sarı zar görebilirsin ne olduğunu tam bilmiyorum ama görünce miğdemi bulandırıyo:D
    Tavuk yerken tıkanınca acı biber yiyorum tükürük salgılayıp iştah açar ve yağ yakımına yardımcıdır hatta acı biber zayıflama ilacı vardı çinde kadınlar ölmüştü
    Tavuk Göğüs Kaç Kalori | Besin Değeri | Diyet & Egzersiz | Diyetkolik
     
  3. kubilaykıbrıs
    Offline

    kubilaykıbrıs Üye

    Katılım:
    11 Kasım 2013
    Mesajlar:
    111
    Beğenileri:
    36
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    izmir-kıbrıs
    2 sinin de yanına güzel bir salata yaparsanız mutlaka yenilebilir. Hemde lif alırsınız.
     
  4. FosterCave
    Offline

    FosterCave Üye

    Katılım:
    19 Aralık 2013
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Sevdiğin şeylerle karıştırabilirsin. Mesela ben ton balığını bazen, domates-salatalık-peynir-marul-zeytin gibi farklı şeylerle karıştırıp tüketiyorum bir çeşit salata gibi. Bazen ise, bulgur-pirinç veya şehriye pilavının içine atıp biraz ketçap sıkıyorum. Aynı şeyler tavuk göğsü için de geçerli, tavuk göğsüyle yapılan 10 çeşit yemek vardır, restoranlarda baktığında.

    Söylemek istediğim, farklı şeylerle deneyerek tüketmeye çalış. Olmadı mı, bir süre ara ver onları yemeye başka yemeklere yönel, protein ihtiyacını da sütten, yoğurttan, yumurtadan falan al. İğrenmiş bir halde yemek yiyerek kendine zarar verme. Farklılıklar iyidir.
     
  5. xxxx1112
    Offline

    xxxx1112 Üye

    Katılım:
    28 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    6
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    öğrenci
    Yer:
    istanbul
    tamam sağolun önerileriniz için
     

Sayfayı Paylaş