Ton balığı besin değeri ve yağı

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve nebula20 tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 4 üye.
  1. nebula20
    Offline

    nebula20 Üye

    Katılım:
    5 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    36
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Yer:
    kayseri
    arkadaşlar merhaba evde ağırlık setim var salona bi süre salona gittikten sonra evde çalışıyorum ton balığındaki ayçiçek yağı kafama takıldı makarnaya karıştırdığımda yağıyla tüketmelimiyim yada ton balığı yerine tavukmu tüketmeliyim hangisinde protein değeri fazla ?
    yaşım 22
    boy 160
    kilo 55
     
  2. mehmet güneş
    Offline

    mehmet güneş Üye

    Katılım:
    20 Aralık 2014
    Mesajlar:
    266
    Beğenileri:
    14
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    O üzeeindeki yağ ömrunu uzun tutsun diye süzde ye aüzme agirlik yazar orda
     
  3. lqexit
    Offline

    lqexit Üye

    Katılım:
    16 Nisan 2014
    Mesajlar:
    65
    Beğenileri:
    23
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Bay
    Ton balığını açtıktan sonra sıcak su ekleyip bekletirsen yağını süzersin. Ton balığını haftada 2 kere tüketmeni öneririm fazla tüketmenin bazı zararları oluyor. Balığın olmadığı günlerde tavuk/kırmızı et kullanabilirsiniz.

    Protein miktarı alacağınız miktara göre değişiyor yani bir kutu ton balığı 30-35 gr protein içeriyor.
     
  4. nebula20
    Offline

    nebula20 Üye

    Katılım:
    5 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    36
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Yer:
    kayseri
    O zaman tavuk alayım en mantıklısı o demi ? peki antremandan sonra ne kadar süre sonra yemeliyim tavuğu antremandan sonra ne yapmalıyım yani
     
  5. RaPPeRuA
    Offline

    RaPPeRuA Üye

    Katılım:
    2 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    438
    Beğenileri:
    84
    Ödül Puanları:
    38
    Meslek:
    Psikolog
    Yer:
    İzmir
    Tavuk en mantıklısı
     

Sayfayı Paylaş