Testesteron testi yaptırdım ve sonuç

Konusu 'Vücut Geliştirme & Fitness' forumundadır ve fatiko15 tarafından 11 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. fatiko15
    Offline

    fatiko15 Üye

    Katılım:
    25 Mart 2011
    Mesajlar:
    432
    Beğenileri:
    59
    Ödül Puanları:
    38
    Arkadaşlar 2 yıllık sporcuyum yaş 20,boy 180,kilo 82,yag oranı 18. Kas gelişimim yavaş gibi geldiği için devlet hastanesinde hormon testi yaptırdım am cok anlamıyorum bir yorumlarmısınız ?
    Hormonlar
    Total Testesteron : 737 ng/dl(7.37 ng/ml)
    Ferritin : 64,41 ng/ml
    Folat :9,5 ng/ml
    Vitamin B12: 886 pg/ml (Referans rakamlar 187-833 arası)

    Ekstra :
    Sedimantasyon testi : 2mm (0-20 mm referansaralığı)
    Sodyum :142 mEq/L (Referans aralığı 135-145)
    Kalsiyum: 10,5 mg/dl (Referans aralık 8,5-10,6)

    Sizce nasıl arkadaşlar ?
     
    mhmtdmrc bunu beğendi.
  2. firewing
    Offline

    firewing Üye

    Katılım:
    10 Mayıs 2013
    Mesajlar:
    149
    Beğenileri:
    24
    Ödül Puanları:
    28
    Teso ust degeri kac ? Sanirim 850 900 olmasi lazim ng cisinden eger oyleyse gayet guzel
     
    mhmtdmrc bunu beğendi.
  3. fatiko15
    Offline

    fatiko15 Üye

    Katılım:
    25 Mart 2011
    Mesajlar:
    432
    Beğenileri:
    59
    Ödül Puanları:
    38
    Yazmayı unutmusum.Alt seviye 166, ust seviye 850 civarlarındaydı.
     
    mhmtdmrc bunu beğendi.
  4. Juiceles
    Offline

    Juiceles Üye

    Katılım:
    15 Ocak 2014
    Mesajlar:
    382
    Beğenileri:
    832
    Ödül Puanları:
    103
    Cinsiyet:
    Bay
    Her hastanenin referans deferi farklidir, genelde 800 oluyor, senin degerler super masallah diyelim. Bende gecen gun olcturdum 33yasindayim 520 cikti yasima gore benimde gayet iyi

    LG-P725 cihazımdan gönderildi
     
    mhmtdmrc bunu beğendi.
  5. mhmtdmrc
    Offline

    mhmtdmrc Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2014
    Mesajlar:
    7
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    araştırmacı
    Yer:
    izmir
    total testesteron 42 ng/dl (241 - 827)
    FSH 0.3 ng/dl (3.4 - 18,1)


    testesteronu arttırmak için ne yapmalıyım arkadaşlar ;(
     
  6. fatiko15
    Offline

    fatiko15 Üye

    Katılım:
    25 Mart 2011
    Mesajlar:
    432
    Beğenileri:
    59
    Ödül Puanları:
    38
    Gece yatarken 50mg çinko al
     
  7. QwertyQ
    Offline

    QwertyQ Üye

    Katılım:
    13 Şubat 2015
    Mesajlar:
    24
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Bildiklerimi yazayım. Gece 10 da yatıyorsun ve sabah 6 da kalkıyorsun. Sağlıksız besinler yeme. Mesela beyaz ekmek. Onun dışında bir salatan olsun günde aynı saatte ye. Hep aynı saatte yemek ye. Ana öğünleri kastediyorum. Vücudun ne zaman yemek geleceğini bilsin yani.
     
    mhmtdmrc bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş