Taze Makarna Vs Kuru Makarna

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve rockallen tarafından 5 Şubat 2012 başlatılmıştır.

  1. rockallen
    Offline

    rockallen Üye

    Katılım:
    7 Mart 2008
    Mesajlar:
    127
    Beğenileri:
    102
    Ödül Puanları:
    53
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    Istanbul
    Kuru






    [​IMG]

    • Irmik Unu Biraz Daha Fazla Kullanilir ,Su ve Tuz. Kuru Makarna Oda Sicakliginda Rahatlikli Saklanabilir.
    • Bircok Cesitleri Mevcuttur Özelliklede Italyada
    • Ustune Koyacaginiz Sosu Daha Iyi Tutar.
    • Pisirildiklerinde Olduklarindan Daha Sekilli Durular.
    • 1 Kilo Kuru Makarna 4 Kisinin Servis Icin Idealdir .
    Taze












    [​IMG]



    • Icinde Yumurta Ve Fazladan Bi Miktar Su Bulundurdugundan Kuru Olan Makarnanin Pisme Suresinin Yarisi Kadar Zaman Alir.
    • Kolay Bozulur , Cabuk Tuketilmesi Gerekir.
    • Taze Makarna Agir Soslar Ile Iyi Bi Uyum Saglamaz , Bu Yuzden Hafif Olan Soslar Kullanilmalidir (Zeytinyagli , Domatesli)
    • 1 Bucuk Kilo Taze Makarna 4 Kisinin Servisi Icin Idealdir
    Besin Degerleri : ( Taze Olan Soldaki Degerler Kuru Olan Sagdaki )
    1 Tabak Icerigidir



    Calories: 184 - 224
    Protein: 7.5 gm - 8.2 gm
    Total Fat: 2.5 gm - 1.3 gm
    Saturated Fat: 0.6 gm - 0.2 gm
    Cholesterol: 58 mg - 0 mg
    Total Carb: 33 gm - 43.8 gm
    Sodium: 118 mg - 1 mg
    Fiber: 2.8 gm - 2.6 gm




    Not : Bu Karsilastirma Beyaz Makarna Icindir .



    2 Ayri Sayfadan Derleyip Cevirdim Afiyet Olsun ...
     
    Son düzenleme: 5 Şubat 2012

Sayfayı Paylaş