Kuru
- Irmik Unu Biraz Daha Fazla Kullanilir ,Su ve Tuz. Kuru Makarna Oda Sicakliginda Rahatlikli Saklanabilir.
- Bircok Cesitleri Mevcuttur Özelliklede Italyada
- Ustune Koyacaginiz Sosu Daha Iyi Tutar.
- Pisirildiklerinde Olduklarindan Daha Sekilli Durular.
- 1 Kilo Kuru Makarna 4 Kisinin Servis Icin Idealdir .
Taze
- Icinde Yumurta Ve Fazladan Bi Miktar Su Bulundurdugundan Kuru Olan Makarnanin Pisme Suresinin Yarisi Kadar Zaman Alir.
- Kolay Bozulur , Cabuk Tuketilmesi Gerekir.
- Taze Makarna Agir Soslar Ile Iyi Bi Uyum Saglamaz , Bu Yuzden Hafif Olan Soslar Kullanilmalidir (Zeytinyagli , Domatesli)
- 1 Bucuk Kilo Taze Makarna 4 Kisinin Servisi Icin Idealdir
Besin Degerleri : ( Taze Olan Soldaki Degerler Kuru Olan Sagdaki )
1 Tabak Icerigidir
Calories: 184 - 224
Protein: 7.5 gm - 8.2 gm
Total Fat: 2.5 gm - 1.3 gm
Saturated Fat: 0.6 gm - 0.2 gm
Cholesterol: 58 mg - 0 mg
Total Carb: 33 gm - 43.8 gm
Sodium: 118 mg - 1 mg
Fiber: 2.8 gm - 2.6 gm
Not : Bu Karsilastirma Beyaz Makarna Icindir .
2 Ayri Sayfadan Derleyip Cevirdim Afiyet Olsun ...