TAVUKLU TROPICAL PİRİNÇ SALATASI

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve htcoksz tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. htcoksz
    Offline

    htcoksz Üye

    Katılım:
    27 Kasım 2015
    Mesajlar:
    33
    Beğenileri:
    18
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bayan
    Porsiyon Başı

    Kalori: 346

    Protein: 25.5 g

    Karbonhidrat: 36.1 g

    Yağ:11.5 g

    Lif: 2.8 g



    Malzemeler:

    - 200 gr Amerikan orta taneli pirinç (15 dakika pişirilmiş),

    - 200 gr kuşbaşı doğranmış derisiz, kemiksiz tavuk göğsü,

    - 100 gr küp küp doğranmış ananas,

    - 2 parça mango soyulmuş, süzülmüş ve dilimlenmiş,

    - ½ su bardağı çekirdeksiz kırmızı üzüm,

    - 50 gr file badem,

    - 2 yemek kaşığı ince kıyılmış taze nane,

    - 1 taze limon suyu,

    - 2 yemek kaşığı zeytinyağı,

    - ¼ çay kaşığı tuz,

    - 4 adet marul yaprağı.


    Hazırlanışı:

    Pirinç ve önümüzdeki 5 malzemeyi karıştıralım. Nane ve diğer 3 malzemeyi karışıma ekleyin. Bir kasede çırpma teli ile karıştırın.Nane karışımına pirinci ilave edin. Kapatın ve soğumaya bırakın. Dört tabağın her birine marul yaprağı yerleştirin ve marul yapraklarına 1 1/2 çay bardağı pirinç karışımı ilave edin.
     
    stefan35 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş