1/2 Paket Fırın Makarnası * 1 Parça Kemikli Tavuk Göğsü * 1 Paket Kremalı Mantar Çorbası * 3 Yemek Kaşığı Tereyağı * l Çay Bardağı Rende Kaşar * 1 Su Bardağı Süt * 1 Su Bardağı Tavuk Suyu 1 Yumurta * Tuz, Karabiber Yapılışı: 1 - Makarnayı kaynar tuzlu suda haşlayıp, süzün. Tavuğu haşladıktan sonra, ayıklayın ve etlerini didikleyin. 2 - Kremalı Mantar Çorbasını bir tencereye dökün. Üzerine süt, tavuk suyu ve tereyağı ilave ederek pişirin. Koyulaşınca, tavuk parçalarını, çırpılmış yumurtayı, kaşar rendesinin yarısını, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. İçine süzülmüş makarnaları da ilave edip iyice harmanlayın. 3 - Hazırladığınız karışımı tereyağı ile yağlanmış fırın kabına dökün. Üzerine kalan rende kaşarı serpin. Isıtılmış firında kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın. Ne yapsam diye düşünürken bu tarifi buldum ve yaptım süper oldu tereyağı çok az kullandım çorbaya fazladan bir bardak su koydum tuzu çok az ekledim,makarna normal makarna kullandım(fiyong) protein ve karbonhidrat değerlerini bilmiyorum ama bana hem lezzet hemde değişiklik olarak iyi geldi arama yaptım sanırım daha önce verilmemiş,afiyet olsun.