Arkadaslar hpimizin bildiği gibi tavukların nasıl yetiştirildiği malum zaten 2 gün dursun dolapta garip bi kokusu oluyor ama her besindeki peoteinde aynı olmadığından genelde tavuk tercih ediliyor fiyatıda uygun tabi peki benim sorum şu tavuktaki proteine kıyasla balıktaki protein nasıldır en azından daha doğal bişey yemiş oluruz şimdiden teşekkürler
Balık, tavuk ve kırmızı etteki amino asit profilleri farklıdır. İmkanın varsa et yiyeceğin her öğünde farklı türler yiyebilirsin amino asit çeşitliliği için güzel olur. Ama tabi balık ve kırmızı et tüketmeye kalkınca masraf artıyor. Bütçen varsa bir öğünde tavuk yediysen diğer öğünde balık veya kırmızı et yemeni tavsiye ederim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında balık pahaalı olnuyor pek tavuğa göre biraz pahalı tabi ama çok az bi fark ama et için aynısını söleyemiyoruz tabi
Yiyeceğin balığa göre değişir 150 200 gram bir somon 10 12 tl falan 150 200 gram ton balığı da o fiyatlarda ve dana antrikotun da 150 200 gram aralığındaki miktarının fiyatı aynı Hamsi gibi balıklar daha ucuz ama onları da pek tercih etmiyorlar pul pişirilme tekniği vs yüzünden SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ton balığını konserve alırsan evet ama bimde uskumru var 500gr hazır temizlenmis falan 7 tl bunu balıkcıdan daha ucuza alırsın zaten sardalya istavrit falan kış geliuo 3 4 tl
valla hamsi sardalya fiyatları 5 tl bizim burda izmirde 100 gram sardalya 23 gram protein içeriyor günde 300 gram tüketsen 70 gram protein gayet güzel
Balık için en ucuz ve en ideal olanı palamut. Hem güzel de yağlı omega 3 alırsınız bol bol vücuda. Somon pahalı kaçıyor kilo 60 65 lira falan bizim burda konserve ton balığı da ben tüketmiyorum içine saçma sapan bir yağ basıyorlar diye. O yüzden palamutu sevdim baya size de öneririm, pazardan 250 300 gramına yakın boyutta bir palamutu 5 liraya alıp afiyetle yiyorum SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi