arkadaşlar fazla yağlarım var yani kilo almak için değil. şimdi tavuk göğsünü haşlıyorum suları kalıyor onu yemeklere koymamda zarar varmı sonuçta yağlı ama tavuğun kendi yağı ekleme yapmıyorum
1 gramını bile atmyıorum o suyun. pilava ekliyorum. pilava tereyağı da ekliyorum. baya yağlı oluyor ama çok lezzetli
Tavuk gögsünde yagin isi ne?komple tavuk desen anlarim ama tavuk gögsü dedinmi sifir yagdir o tenceredeki de haslamak icin koydugun su dur,ve oda eger tavuk gögsunu derisiz yapiyorsan yag felan yoktur.
Bekcinin dediği gibi tüm tavuk haşlarsan onun yağı çıkar. Yüzde elli yağ oranına çıkaracağını bilsem yinede vazgeçmem
ben tavuğu bütün haşlıyorum. aynen dediğiniz gibi, göğüs ile bütün tavuğun suyu birbirinden çok farklı oluyor. tüm tavuğun suyu yağ oluyor, o da pilava çok güzel yakışıyor.
pardon arkadaşlar yanlış demişin tavuğu tüm haşladığım için diğer bölgenin derinin yağı falan çıkıyor. ama derisiz göğüs tarafını yiyorum diğer bölgeleri kardeşime veriyorum