Tavuk Pilavı Nasıl Yapıyorsunuz?

Konusu 'Yemek tarifleri' forumundadır ve cs!!! tarafından 27 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 9 üye.
  1. cs!!!
    Offline

    cs!!! Üye

    Katılım:
    25 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    48
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    düdüklü tencerede haftalık 3.5kg tavuğu haşlıyorum
    aynı şekil 2.8kg pilavıda yağsız tuzsuz olarak pişiriyorum buzdolabında tutuyorum hergün 500gr tavuk 400gram pilav şeklinde ısıtıp yiyorum 6 aydır böyle yiyorum fakat gelişimimde çok iyi değil çektiğim acının hakkını alamıyorum gına geldi artık bu şekil yemekten başka öneriler istiyorum geçenler yoldan geçerken seyyar tavuk pilavcı gördüm meraktan aldım okadar hoşuma gittiki anlatamam o tereyağı çok güzel lezzet katmıştı aynı şekil geçen hafta tavuk şiş yedim o kadar muhteşemdiki hiç sıkılmadan günlük 2 kg yiyebilirim ondan :) her türlü baharatı denedim salça ile sote vsvs hertürlü bu pilavla tavuğa yağdan başka bişey etki etmiyor baharat falan sadece görüntüsünü değiştiriyor :) light ton balığıda denedim ondanda bıktım 4 5 sene spor yapanları çok merak ediyorum hiç bıkmıyormusunuz nasıl yiyorsunuz 4 5 sene boyunca
     
  2. lordeng
    Offline

    lordeng Üye

    Katılım:
    4 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    113
    Beğenileri:
    62
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Ben 500gr tavuk göğsüsünü yoğurt ve baharatlarla karıştırıp altına patates koyup fırına atıyorum boş yiyorum pilavsız çokta lezzetli 10 yıl yerim :D
     
  3. Eresbos
    Offline

    Eresbos Üye

    Katılım:
    24 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    885
    Beğenileri:
    548
    Ödül Puanları:
    103
    Yer:
    istanbul
    Buzdolabi baya saglam olmali. O kadar tavuk 1 haftada bayatlar ve zehirler.

    GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
     
  4. frodobagins000
    Offline

    frodobagins000 Üye

    Katılım:
    20 Şubat 2013
    Mesajlar:
    367
    Beğenileri:
    148
    Ödül Puanları:
    53
    Ben tavugu haftalik 7 kg alip dondurucuya atiyorum ve 7 paket seklinde izgaralik kestiriyorum hergun 1 paketi cikartip teflon tavaya koyuyorum ve kendi yaginda kizariyor tadi gayet iyi oluyo pilavida hasliyarak tavugu küçük kucuk kesip karistiriyorum icine kekik karistiriyorum yanina aci biber tursusu falanda super oluyo 3 aydie ayni yontem daha bikmadim ama haalamaya agzimi suremez halr geldim

    GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     
  5. boksbody
    Offline

    boksbody Özel Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2012
    Mesajlar:
    4.471
    Beğenileri:
    2.870
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Tavuk pikav adini duyunca bile acikiyorum
    Yagli tavukla yagsiz gogsu karistirip hasliyorum
    Sonra pilavin ustune koyup yiyorum
     
    frodobagins000 bunu beğendi.
  6. aLptekinOsman
    Offline

    aLptekinOsman Üye

    Katılım:
    15 Eylül 2014
    Mesajlar:
    57
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Bende 1 bardak pirinci 2 bardak suyla az zeytin yağı ve az tuz katarak pişiriyorum ve tadı gerçekten çok tadsız bir şey oluyor ve yerken afedersiniz kusasım geliyor.
    Sizlerin tadlandırma için yöntemleriniz var mı ?
     
  7. Leopara
    Offline

    Leopara Üye

    Katılım:
    22 Mayıs 2014
    Mesajlar:
    704
    Beğenileri:
    265
    Ödül Puanları:
    73
    Cinsiyet:
    Bay
    Yağ sorunun yoksa 1 adet et bulyon atabilirsin zeytinyagi yrrinede tereyagi tavsiye ederim
     
  8. 0xhex
    Offline

    0xhex Üye

    Katılım:
    30 Ocak 2013
    Mesajlar:
    95
    Beğenileri:
    15
    Ödül Puanları:
    18
    izgara tava al dostum tadi her seferinde mangalda yapmis gibi oluyor + yag da koymuyosun her gun 500 gram gous yiyiorum seve seve
     
  9. fthycl
    Offline

    fthycl Üye

    Katılım:
    28 Şubat 2012
    Mesajlar:
    30
    Beğenileri:
    21
    Ödül Puanları:
    18
    yine haşla tavuğu, pilavını yap. Sonrasında içine köfte harcı dök ketçap döker gibi fazlaca sonrasında soya sosu gezdir. fena olmuyor bence.
     

Sayfayı Paylaş